Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε εξελιχθεί με Χέινς – Ουίλιαμς”

“Έχουμε εξελιχθεί με Χέινς – Ουίλιαμς”

djordjevic

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα ενάντια στο Λαύριο, κατακτώντας μια ευρεία -όπως αναμενόταν- νίκη. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στην καλή επιθετική κυκλοφορία της ομάδας του, αναφέρθηκε στον Βινς Χάντερ και εξήρε τους Χέινς και Ουίλιαμς.

“Κάναμε σοβαρή προσέγγιση απ’ την αρχή έως το τέλος. Ήταν συνέχεια της μέχρι τώρα δουλειάς μας. Κάθε ημέρα είναι και καλύτερη για εμάς αναφορικά με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, αρχίζουν να μας βοηθούν να ξεκουράζουμε κάποιους άλλους. Χρειαζόμαστε την ενέργεια για την Ευρωλίγκα. Οι 29 ασίστ είναι πολλές και δείχνουν πως ήμασταν ομαδικοί και μπορούμε να “χτίσουμε” σ’ αυτό”.

Για την αμυντική προσήλωση της ομάδας του: “Ο Μπολντς μας δημιούργησε προβλήματα, σκόραρε πολλούς πόντους, ξέραμε πως θα ήταν το “κλειδί”. Ομοίως κι ο Γιανγκ, ο οποίος έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά περιορίσαμε αμφότερους στη συνέχεια. Διατηρήσαμε την πίεση σε υψηλό επίπεδο. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ενέργεια, υγεία και να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Για το έργο της πνευματικής προετοιμασία για το ματς κόντρα στο Λαύριο, μετά τη δύσκολη νίκη κόντρα στη Φενέρ: “Είναι δύσκολο. Αλλά είμαστε ώριμη ομάδα κι όλοι επαγγελματίες. Το μόνο που είπα στους παίκτες ήταν “σοβαρή προσέγγιση”. Τη Φενέρ την ξεχάσαμε αμέσως. Κάθε επόμενη αναμέτρηση στην Ευρωλίγκα είναι κρίσιμη για εμάς, ανεξαρτήτως αντιπάλου”.

Για ενδεχόμενες αλλαγές εν όψει τελικού Κυπέλλου και για το ντεμπούτο του Χάντερ: “Οι παίκτες που μας έφτασαν στον τελικό θα ‘ναι στο παρκέ, πλην Πάβλοβιτς. Ο Χάντερ έχει κάνει μόνο 4 προπονήσεις, είναι δύσκολο στα 21 χρόνια του να μπει αμέσως. Πρέπει να ‘μαστε όλοι υπομονετικοί. Απ’ ό,τι έχω δει, οι αλλαγές μάς άλλαξαν προς το καλύτερο. Θα προχωράμε ημέρα με την ημέρα επ’ αυτού.

Αλλά η αλήθεια είναι πως οι Χέινς και Ουίλιαμς μας έχουν βοηθήσει να εξελιχθούμε και να χρησιμοποιήσουμε και νεότερους παίκτες, όπως ο Παπαγιάννης, ο οποίος πρέπει να επωφεληθεί απ’ αυτό και να γίνει ακόμη καλύτερος”.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, από την πλευρά του, επεσήμανε: “Αρχίσαμε πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα. Παίξαμε καλά άμυνα και τρέξαμε αιφνιδιασμό. Το Λαύριο ήθελε να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικό μπορούσε. Καλή συνέχεια. Όσο για εμάς, κοιτάμε την αναμέτρηση στη Μάλαγα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…