Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δίκαια ο Αρκαδικός”

“Δίκαια ο Αρκαδικός”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolosso

Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη, με τον Αρκαδικό να παίρνει μια δίκαιη νίκη, όπως παραδέχθηκε και ο Άρης Λυκογιάννης. Ο προπονητής των Ροδίων τόνισε ότι οι γηπεδούχοι το ήθελαν περισσότερο ενώ μοιράστηκε και τα όσα είπε με τον τεχνικό του Αρκαδικού, Γιάννη Καστρίτη.

“Νομίζω πως έγινε ένα ματς που η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ, το κέρδισε. Το κέρδισε δίκαια. Εμείς ήμασταν σε γενικές γραμμές κοντά στο σκορ, θέλοντας να διαχειριστούμε και την απουσία δεύτερου πλέι μέικερ. Νομίζω δεν παίξαμε καθόλου έξυπνα. Όταν ο Αρκαδικός ξέφυγε με 12, τότε ανοίξαμε την άμυνά μας και μπήκαμε ξανά στο ματς. Είχαμε το μομέντουμ, υπήρχε χρόνος για την ανατροπή, αλλά η ευκαιρία μας χάθηκε στην φάση του Γεωργαλλή με το τριπλό χαμένο λέι απ, δεδομένου πως θα πλησιάζαμε πολύ και θα είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας.

Η γενική εικόνα λέει ότι η ομάδα που έπαιξε καλύτερα και το ήθελε περισσότερο, πήρε το ματς. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι με τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αρκαδικό και να πετύχει τους στόχους του” σημείωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Νωρίτερα είπα στον κόουτς πως η πείρα δεν εξαγοράζεται. Στην παρθενική σου σεζόν, πολλά καθορίζουν την παρουσία σου και το μέλλον σου στην Α1. Βρίσκεσαι σε ένα νέο περιβάλλον που δεν έχει καμία σχέση με τις παρακάτω κατηγορίες, μπορείς μέσα σε μια εβδομάδα να αλλάξεις 2-3 παίκτες και να αλλάξει εντελώς η εικόνα σου. Αυτό κάνει απρόβλεπτο το πρωτάθλημα και δύσκολο, αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που μέχρι πρότινος ήταν αδύναμη και τώρα πια πιο ισχυρή.

Με τον χρόνο και αποκτώντας εμπειρία, βλέπεις τι δεν έκανες καλά και ψάχνεις να το διορθώσεις. Όταν μια ομάδα έχει γήπεδο, έχει παρουσία κόσμου, τότε έχεις τις σταθερές για να καταφέρεις. Στον Αρκαδικό υπάρχει οργάνωση, νέο γήπεδο, ο κόσμος υποστηρίζει και μακάρι να πετύχει τους στόχους του. Από τη δεύτερη και τρίτη χρονιά αρχίζει να φαίνεται η πραγματική στήριξη του κόσμου. Τότε που η ομάδα σταθεροποιείται στην πρώτη κατηγορία και που ενδεχομένως έρχεται κάποιος κορεσμός”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Γιάννης Γεωργαλλής, δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό. Στο μεγαλύτερο ματς ήταν πιο αποφασισμένος, εμείς δεν ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς την Τετάρτη και πρέπει να πάρουμε υποχρεωτικά τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…