Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε”

“Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε”

Kostas

Kostas Mexas

O Απόλλωνας Πάτρας κατάφερε να εμφανίσει ανταγωνιστικό πρόσωπο, κατά διαστήματα, στο ΟΑΚΑ ενάντια στον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Μέξας στάθηκε στο άσχημο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, αλλά επεσήμανε την ικανοποίηση του για την αντίδραση των παικτών του στην επανάληψη:

“Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να δούμε που βρισκόμαστε και την νοοτροπία μας ως ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο αποτύχαμε τελείως και στο θέμα της νοοτροπίας. Προσπάθησα να καταλάβω τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά στο ξεκίνημα. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Ο Παναθηναϊκός αυτό το εκμεταλλεύτηκε και είχε 24 πόντους ύστερα από αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά 35. Ήταν το βασικό σημείο που θέλαμε να σταματήσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά κατάλαβαν ότι αν συνεχίζαμε έτσι θα χάναμε εύκολα και με διαφορά. Ετσι είχαμε διάθεση και συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι, πήραμε μερικά ριμπάουντ, γυρίσαμε σωστά την μπάλα και βρήκαμε πολλές λύσεις με τα σκριν και μειώσαμε το σκορ. Δείξαμε καλύτερη εικόνα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε.

Μετά την απουσία του Ντίλαρντ έπρεπε να βρούμε τον τρόπο που θα παίζουμε. Στόχος να είμαστε έτοιμοι με ΑΕΚ και Αρκαδικό. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο πλάνο μας. Στο δεύτερο ήμασταν συγκεντρωμένοι και γυρίσαμε το ματς, αν και ο Παναθηναϊκός έβαλε εύκολα καλάθια από τους αιφνιδιασμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την ΑΕΚ και τον Αρκαδικό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…