Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Το “ξεχωριστό στυλ” του Ολυμπιακού

Το “ξεχωριστό στυλ” του Ολυμπιακού

laso profil

laso-profil

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο (28/01), στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Top 16. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που τίθενται αντιμέτωπες οι ομάδες, μετά τον περσινό τελικό της Ευρωλίγκα. Ο Πάμπλο Λάσο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ανέλυσε το παιχνίδι και τους παίκτες-“κλειδιά” των Πειραιωτών, αναφέρθηκε στους τραυματίες παίκτες του ενώ χαρακτήρισε ως “κλασικά ντέρμπι” τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

“Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικές ομάδες και αυτή η αναμέτρηση αποτελεί ήδη κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι.” τόνισε, αρχικά, ο προπονητής των “μαδριλένων” και συνέχισε:

“Είναι μια ομάδα “χτισμένη” γύρω από τον Σπανούλη, ο οποίος είναι ένας παίκτης που μπορεί να καθορίσει μόνος του ένα παιχνίδι. Επίσης, έχουν τον Πρίντεζη, έναν πάουερ φόργουορντ που μπορεί να ανοίξει την άμυνα με τα τρίποντα του, ενώ είναι εξαιρετικός και στο λόου ποστ. Αυτοί οι δύο αποτελούν τους άξονες της ομάδας και έχουν, παράλληλα σημαντικές βοήθειες από παίκτες όπως ο Μάντζαρης, ο Χάκετ, ο Χάντερ και ο Μιλουτίνοφ. Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ και αποδίδει εξαιρετικά στην άμυνα. Έχουν ένα ξεχωριστό στυλ και τιμωρούν κάθε σου λάθος”.

Ενώ κατέληξε, λέγοντας: “Ο Γιόνας Ματσιούλις έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί, ο Σέρχι Ροντρίγκεθ αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό και ο Σέρχιο Γιουλ είναι πολύ καλύτερα.

Ο Κέι Σι Ρίβερς, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Ένα δύσκολο παιχνίδι βρίσκεται μπροστά μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι μια νεανική ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα. Προέρχονται από ήττα, όπως κι εμείς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας διατηρήσει σε καλή θέση. Θα είναι δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες και οτιδήποτε συνέβη σε προηγούμενες αναμετρήσεις ανήκει στο παρελθόν.

Έχουνε ένα ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού εδώ και χρόνια, το οποίο βασίζεται στη δύναμη και τη σκληρή άμυνα. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό και γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…