Κεντρική Διεθνή Συντριβή για Τσεντεβίτα

Συντριβή για Τσεντεβίτα

CYJFpbGWwAEmpmk

cedevitaΗ Τσεντεβίτα μετά τη νίκη της απέναντι στη Νταρουσάφακα για το “TOP-16” της Ευρωλίγκας, γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Μπουντούτσνοστ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Αδριατικής λίγκας, στο εντός έδρας ματς που “έδωσε” με σκορ 8157.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού για το “TOP-16” της Ευρωλίγκας είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει στην ισοβαθμία την ομάδα από το Μαυροβούνιο, αλλά δεν τα κατάφερε αφού, παρουσιάστηκε νωθρή και περιέργως πολύ άστοχη. Η Μπουντούτσνοστ από την πλευρά της το εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο και έβαλε τις βάσεις για τον θρίαμβό της από το πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1850.Στην επανάληψη η κροατική ομάδα βελτιώθηκε κατά τι, ωστόσο πλέον, ήταν πολύ αργά για να καταφέρει να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Για τη φιλοξενούμενη ομάδα σε καλή μέρα βρέθηκε ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους. Για τους γηπεδούχους που ήταν “τραγικοί” ο μόνος που “διασώθηκε” από το “ναυάγιο” ήταν ο Φραν Πίλεπιτς που πέτυχε 14 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…