Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Πουλάμε ακριβά το “τομάρι” μας”

“Πουλάμε ακριβά το “τομάρι” μας”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Το Λαύριο έδειξε εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, και τη δυσκόλεψε αρκετά. Ο Χρήστος Σερέλης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών και “κράτησε” την πιεστική άμυνα που απέδωσε “καρπούς:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και πολύ δύσκολα θα πουλήσει το “τομάρι” της. Έχουμε ενισχυθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Τα παιδιά μας βοηθάνε πολύ να παίξουμε πιο πιεστική άμυνα.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν ήταν στο πρόγραμμά μας να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια, όμως ένα ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν η επιθετική άμυνά μας στο πρώτο μισό του γηπέδου και αυτό μας κράτησε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και για εμάς να μείνουμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι”.

Αναφορικά με την πιεστική άμυνα που εφάρμοσε η ομάδα του, εξήγησε πως “Είναι κάτι που έχουμε βάλει στα τελευταία παιχνίδια. Τα παιδιά παλεύουν για κάθε μπάλα, βέβαια έχει αντίκτυπο κάποιες φορές, όμως νομίζω μας δίνει ενέργεια όπως στα παιχνίδια με την Καβάλα. Μας βοήθησε πολύ να κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά εκείνο το παιχνίδι”.

Ο Γιάννης Καπώνης, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Σήμερα δείξαμε πως είμαστε ομάδα που μπορεί να σταθεί στην Α1. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση που μπορούσε να συνοδευτεί με νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…