Κεντρική Basket League Άρης “Πυρ και μανία” ο Πρίφτης

“Πυρ και μανία” ο Πρίφτης

priftis

priftis

Ο Άρης δεν κατάφερε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση κόντρα στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν εξαιρετικά εκνευρισμένος όχι για την ήττα αλλά για την εικόνα της ομάδας του, κάνοντας λόγω για “κρίση ταυτότητας”

“Δεν έχω να πω πολλά. Ήταν άλλο ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Είμαστε πραγματικά απαράδεκτοι και ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πάθουμε… κρίση ταυτότητας. Πριν 10 μέρες ήμασταν άλλοι άνθρωποι!” ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των “κιτρινόμαυρων”, ο οποίος πρόσθεσε:

“Σε δυο μέρες έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου) και είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε. Το να αλλάζεις εικόνα σε μια μέρα όσο απλό ακούγεται, τόσο δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη. Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, είμαστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή”.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος, σχολίασε: “Σίγουρα περνάμε μία δύσκολη περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα που έχουν πληγώσει το μυαλό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι-τελικό την Τρίτη και θα πρέπει να αντιδράσουμε όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός σήμερα”.

Για το τι φταίει, τόνισε: “Προσπαθούμε να βρούμε τους εαυτούς μας και να γυρίσουμε πίσω στην αυτοπεποίθησή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…