Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ό,τι έχουμε”

“Ό,τι έχουμε”

Duvnjak PAOK

Duvnjak-PAOK

Έτοιμος να δώσει ό,τι έχει για την ομάδα εμφανίστηκε ο Ούρος Ντούβνιακ. Ο άσσος του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι όλοι στην ομάδα είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Άρη (31/01, 21:00) και υπογράμμισε ότι τη νίκη θα την πάρει αυτός που την θέλει περισσότερο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:
“Μετά από τις ήττες που κάναμε με την Κηφισιά και την Όλντενμπουργκ, έχουμε μπροστά μας, τον αγώνα με τον Άρη, το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, όπως πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Για αυτό και δεν θα αναφερθώ καθόλου στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Όλοι μας είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, στο ντέρμπι με τον Άρη. Όλοι μας γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για όλους όσοι μας υποστηρίζουν. Οι ξένοι μας παίκτες έχουν αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν επίσης πολύ καλά τι σημαίνει αυτός ο αγώνας. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ποιος έχει την καλύτερη ομάδα. Το σημαντικό είναι ποιος θέλει περισσότερο να κερδίσει. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι μπάσκετ. Είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα μπούμε έτσι όπως πρέπει στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή.

Ποτέ δεν δίνω υποσχέσεις και το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι πως είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε και θα δώσουμε ότι έχουμε. Περιμένουμε όλοι μας να ξεκινήσει ο αγώνας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …