Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όχι λόγια, μόνο δουλειά”

“Όχι λόγια, μόνο δουλειά”

12540916 10208383715732041 5573728639526251979 n

papanikolaou-afiksi

Ο Κώστας Παπανικολάου έφθασε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, και δηλώνει έτοιμος για πολλή δουλειά. Ο διεθνής φόργουορντ, αμέσως μετά την προσγείωσή του στο “Ελ. Βενιζέλος”, επισήμανε τη χαρά του που επιστρέφει σε “γνώριμα λημέρια” και δεν παρέλειψε να εκθειάσει την Μπαρτσελόνα για τον σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπό του.

“Σημασία έχει το από εδώ και πέρα. Πάντα είναι όμορφο να γυρνάς σε γνώριμα λημέρια. Υπάρχει πάρα πολλή δουλειά. Προς το παρόν ξεκούραση από το μεγάλο ταξίδι. Μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας θέλω να βρω τον εαυτό μου και να κάνουμε όλοι μαζί ό,τι καλύτερο μπορούμε” σημείωσε, αρχικά, και προσέθεσε:

“Όπως είπα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι η ώρα για δουλειά. Έχω πολύ δρόμο να καλύψω, προκειμένου να προσαρμοσθώ στην ομάδα και να μπω στο σύστημα. Τα παιδιά, από την αρχή της σεζόν, παλεύουν, για να έχουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει κι εγώ να δουλέψω, για να είμαι εντάξει απέναντι σε αυτά και την ομάδα. Όλα είναι στο χέρι του προπονητή, αυτός αποφασίζει για το πότε θα μπω να παίξω”.

papanikolaou-olympiacos-afixi

Πάντα ζυγίζεις τα δεδομένα. Αλίμονο, όμως, να έχω θέμα να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Σίγουρα το παρελθόν κι όσα έζησα με την ομάδα με έκαναν να θέλω να γυρίσω” υπογράμμισε ο “Παπ”.

Σε ό,τι αφορά, δε, στο νέο νούμερο στη φανέλα του: “Ένας αριθμός είναι, τίποτε άλλο. Τώρα έχω το “25“. Κι εγώ ακόμη με είχα συνηθίσει με το άλλο νούμερο, αλλά δεν σημαίνει κάτι“.

Κλείνοντας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “Μπλαουγκράνα“: “Η Μπαρτσελόνα έδειξε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι, έδειξε πόσο σέβεται τον αθλητή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, που σεβάστηκαν την επιλογή μου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την κίνησή τους να αποδεχθούν ότι ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό.

Έδειξαν ήθος. Σημασία πλέον έχει ότι βρίσκομαι εδώ. Αυτό είναι το καλύτερο“, ενώ για το κεφάλαιο ΝΒΑ κι αν αυτό το αφήνει οριστικά πίσω του, ξεκαθάρισε πως: “Δεν έχει κλείσει κάτι για μένα. Κοιτάω το παρόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…