Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει

Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει

pao erithros asteras diamantidis lazic

pao - erithros asteras - diamantidis - lazicΓιώργος ΚογκαλίδηςΤην προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε τη νωθρότητα με την οποία αντιμετώπισε τη Μάλαγα. Το καμπανάκι ήχησε, αλλά οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν το άκουσαν και τώρα… χτυπάνε καμπάνες. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μοιάζει να είναι καταστροφική, όχι μόνο για αγωνιστικούς (ουσιαστικούς) λόγους.

Αν κανείς δει ψυχρά το αποτέλεσμα, θα συμφωνήσει πως με 1/3 νίκες, μετρώντας ήδη μια ήττα στο ΟΑΚΑ (και δη από ομάδα που δεν είναι της πρώτης ταχύτητας), η προσπάθεια για να κατακτήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου -και μαζί το πλεονέκτημα έδρας- καθίσταται εξόχως δύσκολη (έως και αδύνατη, αν συνυπολογίζουμε την εικόνα της ομάδας).

Ακόμα και για την πρόκριση τίθεται ανοιχτά θέμα, καθώς μετρά ήδη -11 πόντους από τον Ερυθρό Αστέρα, η νίκη επί της Μάλαγα είναι… αναιμική, άρα μπορεί να μπλέξει και σε σενάρια, που όμως δεν είναι της παρούσης. Άλλωστε, ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και τους δύο εκτός έδρας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…