Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο κακός και ο δειλός

Ο κακός και ο δειλός

olympiakos hackett strawberry hunter

olympiakos-hackett-strawberry-hunter

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι και ο Ντάνιελ Χάκετ αμφισβητήθηκαν έντονα στις αρχές της σεζόν και ειδικά μετά τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αρκετοί φίλοι των Πειραιωτών θεωρούσαν τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ… λίγο, τονίζοντας πως δεν μπορεί να προσφέρει στην επίθεση και πως δεν είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας, ενώ “μουρμούριζαν” και για τον Ιταλό γκαρντ, ο οποίος ήταν αρχισκόρερ στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά στον Ολυμπιακό έπαιρνε ελάχιστες προσπάθειες.

Αμφότεροι ανέβασαν την απόδοσή τους παιχνίδι με το παιχνίδι και πλέον αποτελούν δύο από τους πολυτιμότερους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι δύο παίκτες ήταν, δε, μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.

Ο Στρόμπερι έδωσε, ως συνήθως, ενέργεια στον Ολυμπιακό, μάζεψε 7 ριμπάουντ, “χτύπησε” με χαρακτηριστική άνεση τα αργά πόδια του Πάβλοβιτς και των ψηλών του Παναθηναϊκού, ενώ έδωσε και σκορ από την περιφέρεια, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Όσο για τον Χάκετ, ήταν ο άνθρωπος που “σφράγισε” τη νίκη των “ερυθρολεύκων”, σημειώνοντας καθοριστικά τρίποντα-μαχαιριές στην καρδιά του Παναθηναϊκού, ο οποίος προσπαθούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Αμφότεροι, φυσικά, ήταν εξαιρετικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Ο “λίγος” Στρόμπερι και ο “δειλός” Χάκετ μεταλλάχτηκαν σε παίκτες πρώτης γραμμής. Όχι πως δεν ήταν, αλλά στην Ελλάδα βγάζουμε πολύ γρήγορα συμπεράσματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…