Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Φώτσης, ο Χέινς και το κοντομάνικο

Ο Φώτσης, ο Χέινς και το κοντομάνικο

feldein karsiyaka panathinaikos

feldein-karsiyaka-panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Ρέθυμνο, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Τζέιμς Φελντέιν ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού”, Μαρκίζ Χέινς, στο γεγονός πως ο Αντώνης Φώτσης συμπληρώνει 300 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ενημέρωσε πως απέναντι στους κρητικούς οι “πράσινοι” θα φορέσουν τις κοντομάνικες φανέλες.

Αναλυτικά:
“Γεια σας

Άλλη μία πρόκληση ανοίγεται μπροστά μας και θα πρέπει να φανούμε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό μας πείραξε και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο είναι μη ενδεδειγμένος και μη αποδεκτός.

Ακολούθως είχαμε τον αγώνα με τη Νταρουσάφακα όπου καταφέραμε να επιβιώσουμε απέναντι σε μια ομάδα που μας πίεσε πολύ. Δεν αναζητώ δικαιολογίες όμως ο κόσμος οφείλει να θυμάται τα εξής: Ο αρχηγός και ηγέτης μας, ο Διαμαντίδης, ήταν εκτός. Ο Παππάς είχε μείνει τόσες μέρες εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Καλάθης επίσης ταλαιπωρήθηκε καιρό και βρέθηκε να τραβάει.. κουπί για 39 λεπτά και να τα πηγαίνει υπέροχα. Ο Μποχωρίδης ακόμα προσπαθεί να συνέλθει, τέσσερις μήνες έξω έμεινε!

Οι αντίπαλοί μας δεν είχαν άγχος και ταυτόχρονα το ρόστερ τους περιλαμβάνει παίκτες με χρόνια θητειας στην Ευρωλίγκα. Μας πίεσαν αλλά τα καταφέραμε. Κι αυτό είναι το σημαντικό. Όμως ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι μείναμε κοντά ο ένας στον άλλο, δυναμώσαμε από τις απουσίες και την αμφισβήτηση, παλέψαμε για κάθε μπάλα.

Δεν μπορώ να πω ότι ειμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας. Όμως είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί. Ειδικά αν σταματήσουν, επιτέλους, οι ατυχίες, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.

Θα μου επιτρέψετε πάντως να σταθώ σε μερικά σημεία ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο.

1.Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι αντιπαλοι μας είχαν πιέσει αρκετά για μεγάλο διάστημα. Το τελικό σκορ ήταν πλασματικό. Άρα είναι καλοί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

2.Διάβασα ότι ο Αντώνης συμπληρώνει 300 αγώνες στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Βάλε ακόμα πόσους έχει συνολικά στο Ισπανικό, στο Ιταλικό, στο Ρώσικο αλλά και στο ΝΒΑ! Του εύχομαι να είναι γερός και δυνατός και να ξέρετε ότι σ’ αυτή την ηλικία έχει την ίδια αγάπη στο μπάσκετ με ένα 18χρονο που ξεκινά τώρα την καριέρα του.

3.Πρέπει να καλωσορίσουμε το νέο μας παίκτη, τον Μαρκίζ Χέινς. Είναι ένα έμπειρο παιδί, εξαιρετικός αθλητής που θα μας προσθέσει θετικά στοιχεία σε πολλά σημεία του παιχνιδιού μας.

4.Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Κι έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Τόσο απλά…

Α ναι… Θα παίξουμε και με την κοντομάνικη εμφάνιση! Ωραία δεν είναι; Τουλάχιστον απ’ ότι έχω καταλάβει στους οπαδούς μας αρέσει πολύ.

Θα σας δω στο γήπεδο.

Τζέιμς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…