Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας”

“Να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας”

barlos lavrio aek

barlos-lavrio-aek

Το προσωπικό του Blog, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα το ΕΣΑΚΕ, ανανέωσε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος προετοιμάζεται μαζί με τους συμπαίκτες του, για τον δύσκολο αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά:
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω απ’όλα!

Παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος μήνας του χρόνου έκρυβε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για εμάς, όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τις ατυχίες.

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Λαυρίου, δουλεύουμε σκληρά ώστε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο όμως όταν δουλεύεις τόσο σκληρά και είσαι μια γροθιά εντός και εκτός παρκέ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Η χρονιά ξεκινάει για εμάς με ένα ντέρμπι εκτός έδρας και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως τα Τρίκαλα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθήσαμε να εντάξουμε τα δύο νέα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να παίξουμε και πάλι σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…