Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Λαυριώτης” κι επίσημα ο Κέσελ

“Λαυριώτης” κι επίσημα ο Κέσελ

keselj

keselj

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της απόκτησης του Μάρκο Κέσελ από το Λαύριο, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την μεγάλη “βόμβα”! O έμπειρος Σέρβος θα προσδώσει μεγάλη δυναμική στη νεοφώτιστη ομάδα, ενισχύοντας σημαντικά τις προσπάθειες της για την παραμονή στα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ.

Παράλληλα άφησε και υπονοούμενα προς την πλευρά της Κηφισιάς, αναφορικά με την κόντρα των δύο συλλόγων με αφορμή το επεισοδιακό μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο ακόμα δεν έχει οριστεί νικητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Μάρκο Κέσελ! Ο διεθνής Σέρβος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το τέλος της περιόδου και το απόγευμα της Πέμπτης (7/1) θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Κέσελ, που την διετία 2010-12, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού με τον οποίο αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρωλίγκα και Ελλάδος το 2012 και Κυπελλούχος Ελλάδος το 2011, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Τζιρόνα, Κολoνία, Ερυθρό Αστέρα, Βαλένθια, Λε Μαν, Βιλερμπάν ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Μέγκα Βίζουρα με την οποία είχε κατά μέσο όρο 12.9 πόντους και 3.4 ριμπάουντ στην Αδριατική Λίγκα. Ο νέος άσος του Λαυρίου είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1988 και με ύψος 2.06 μ. καλύπτει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Πρόκειται ασφαλώς για μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην Ιστορία του συλλόγου και ταυτόχρονα την καλύτερη απάντηση της διοίκησης, σε όσους επιχειρούν με κάθε τρόπο να στερήσουν από την ομάδα αυτά που κατακτά μέσα στο γήπεδο. Το Λαύριο έχει μέταλλο νικητή και όσο το χτυπάς σκληραίνει! Προχωράμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…