Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης”

“Η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης”

jasikevicius coach zalgiris

jasikevicius-coach-zalgirisΗ Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία δεν έχει γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκα, υποδέχεται τον Ολυμπιακό (22/01, 19:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Ο τεχνικός των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μάλιστα, τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι πιθανότατα η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης.

Αναλυτικά:

“Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα η πιο σκληρή ομάδα στην Ευρώπη. Είναι, δε, δυνατή ομάδα σε ό,τι αφορά στο πνευματικό κομμάτι. Έχει τον ίδιο κορμό από τότε που κατέκτησε -δύο σερί χρονιές- την Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι τους γίνεται από δύο σούπερ σταρ, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς κι από άλλους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν ακριβώς τους ρόλους τους.

Η άμυνα του Ολυμπιακού είναι στο κορυφαίο επίπεδο κι η επιθετικότητά τους αποτελεί “πονοκέφαλο” για κάθε αντίπαλο προπονητή. Πρέπει να παίξουμε με όλη την καρδιά μας και να είμαστε όσο επιθετικοί μπορούμε, για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά”.

Ο Σιμ-Σάντερ Βένε, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Είμαστε ακόμα σε μεταβατικό στάδιο, μετά τις αλλαγές των προπονητών. Νομίζω πως, τώρα, παίζουμε πιο γρήγορα, προσπαθούμε να είμαστε πιο επιθετικοί και προσθέτουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας.

Ο Ολυμπιακός ήταν φιναλίστ, πέρυσι, στην Ευρωλίγκα, κράτησε τους καλύτερους παίκτες του και βελτίωσε πρόσφατα το ρόστερ του, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Ωστόσο, μας έχουν μείνει έντεκα παιχνίδια και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε την Παρασκευή (22/01), προκειμένου να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…