Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Οι διαιτητές αντιστέκονται

Οι διαιτητές αντιστέκονται

michelis dimitris

michelis-dimitris

Μπορεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να μοίρασε δώρα, μπορεί να ανέβηκαν 28 διαιτητές στη “μεγάλη” κατηγορία (η αφοσίωση ανταμείβεται), όμως ο χώρος της διαιτησίας έχει μοιραστεί σε κομμάτια και σε κάθε σύνδεσμο υπάρχουν κόντρες. Κι αυτό γιατί όσοι ασχολούνται με τη διαιτησία από μεράκι (κι όχι με ιδιοτέλεια) δεν το βάζουν κάτω, αντιστέκονται.

Στη Θράκη ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτρης Μιχέλης, στηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση που εκδόθηκε και την οποία συνυπογράφουν 34 διαιτητές:

“Εμείς ως Διαιτητές – μέλη του ΣΔΚ Θράκης διαχωρίζουμε πλήρως τη θέση μας από το περιεχόμενο της επιστολής των συναδέλφων Παπαγερίδη και Ντούρα, η οποία προσβάλει το σύνολο των Διαιτητών του Συνδέσμου.

Εκφράζουμε δε, τη στήριξή μας στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου, Δημήτρη Μιχέλη, ο οποίος επί 15 χρόνια προασπίζεται με κάθε πρόσφορο τρόπο και νόμιμο μέσο τα συμφέροντα, την αξιοπρέπεια, την αξιοπιστία και την προσωπικότητα όλων μας, καθώς και την εξύψωση του λειτουργήματος της διαιτησίας στο πανελλήνιο.

Τέλος, εκφράζουμε τη λύπη μας για τις συκοφαντικές και αναληθείς επισημάνσεις των δύο συναδέλφων, το κίνητρο των οποίων για ορισμό τους σε αγώνες, αξιολόγηση και προσωπική προβολή σε βάρος των υπολοίπων, αποτελεί πάγια τακτική τους και δεν είναι απορίας άξιο για μας.

Οι Διαιτητές – Μέλη του ΣΔΚ Θράκης“.

Τελικά, πόσο δίκιο έχει ο Καφφές!…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…