Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι”

“Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι”

marquez haynes armani

marquez-haynes-armani

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Μαρκίζ Χέινς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκαθάρισε πως γνωρίζει σε ποιον σύλλογο ήρθε, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και θα δώσω ό,τι έχω μέσα μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην Ευρώπη έμαθα τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ξέρω καλά την ιστορία του και τη δυναμική του. Επιστρέφω στην Ευρωλίγκα κι αυτό με ενθουσιάζει καθώς θα αγωνιστώ σε μια ομάδα τεράστιου μεγέθους και στο υψηλότερο επίπεδο”, ανέφερε αρχικά ο Χέινς και πρόσθεσε:

“Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του. Δε χρειάζεται να πηγαίνουμε μακριά τη σκέψη μας: Αυτή τη στιγμή θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ, πρέπει να παλέψουμε και θα παλέψω κι εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω στον εαυτό μου…

Στον Παναθηναϊκό θα δώσω εμπειρία, ενέργεια, τη θέληση να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου, την επιθυμία μου να κάνω ό,τι ζητήσει ο προπονητής μου και την προθυμία μου να παίξω άμυνα. Μπορώ να προσφέρω πολλά, άλλωστε είχα μεγάλο ρόλο στη Σάσαρι και πιστεύω στον εαυτό μου”.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε σήμερα (30/1) ρεπό και θα ξεκινήσει αύριο (31/1)την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Δευτέρας (1/2) με το Ρεθύμνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…