Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχουμε… “μεγαλώσει”

“Έχουμε… “μεγαλώσει”

Duvnjak PAOK

Duvnjak-PAOK

Τα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια έχουν βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, ώστε να “μεγαλώσει” να “δεθεί” και να “σκληρύνει” σαν ομάδα, υπογράμμισε ο Ούρος Ντούβνιακ. Ο Σέρβος γκαρντ, μέσω του μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο τόνισε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες και μίλησε για τον Γιούρι Ζντοβτς.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Ξεκινά ο δεύτερος γύρος και νομίζω ότι παίζουμε όλο και καλύτερα. Η ομάδα βελτιώνεται, παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, παρά το γεγονός ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Πιστεύω, μάλιστα, ότι αυτά τα παιχνίδια και αυτό το πρόγραμμα μας βοηθούν να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, να γίνουμε πιο σκληροί και να αποδώσουμε καλύτερα.

Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, μία ομάδα που έχει κάνει πολλές αλλαγές, σε παίκτες στη διάρκεια της σεζόν, αλλά και στον προπονητή. Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι πολύ γνωστός στο χώρο του μπάσκετ και πολύ καλός προπονητής. Οι ομάδες του έχουν, συνήθως, πειθαρχία και ενέργεια. Είναι μία ομάδα που έχει πλήρες ρόστερ, χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες τους, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που μπορεί να κριθεί και στη δύναμη. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να μετρήσει κι αυτό το γνωρίζουμε.

Πιστεύω ότι έχουμε μάθει σαν ομάδα από τα λάθη μας και θα μπούμε με ενέργεια και διάθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με πολύ ωραίο τρόπο τη νέα χρονιά, ειδικά στο πρωτάθλημα έχουμε πετύχει πολλές νίκες και ολοκληρώσαμε με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …