Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχουμε καλή ψυχολογία”

“Έχουμε καλή ψυχολογία”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Όλντενμπουργκ, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των “Last 32” του Γιούροκαπ, θέλοντας να επωφεληθεί ξανά την έδρα του και να πανηγυρίσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, κατά τη σημερινή media day, χαρακτήρισε δύσκολο αλλά όχι καθοριστικό το παιχνίδι, ξεκαθάρισε πως κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και δεν έχει σημασία τι έγινε στον προηγούμενο, ενώ σημείωσε πως η κούραση έχει καταβάλει κάποιους παίκτες.

“Δεν θα έλεγα πως είναι καθοριστικό, αλλά μια νίκη θα σου δώσει πλεονέκτημα για την συνέχεια. Νίκησε εκτός έδρας την Λιμόζ και μετά έχασε από την Βαλένθια, η οποία είναι δυνατή ομάδα και δύσκολα θα χάσει στον όμιλο. Είναι δύσκολο ματς, είναι μια ομάδα καλή που τρέχει καλά μέσα στο γήπεδο, εκμεταλλεύεται τους ελεύθερους χώρους και είναι δυνατή στα καλάθια και στα ντράιβ. Έχει μέσα και έξω παιχνίδι και είναι μια ομάδα που πρέπει να την προσέξουμε πάρα πολύ” επεσήμανε αρχικά και συνέχισε:

“Η ψυχολογία είναι καλή αλλά είναι διαφορετικό το κάθε ματς. Κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς παίκτες στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να σταματήσουμε τις κινήσεις τους. Είναι μια ομάδα που πάει το παιχνίδι της σε γρήγορο ρυθμό και παίζει σε πολύ υψηλά σκορ συνήθως”.

Τέλος, όσον αφορά την κούραση, είπε: “Είναι ένα θέμα που δεν ξέρω πως θα μας βγει. Έχουμε τέσσερις παίκτες που μπορώ να πω πως έμμεσα υποφέρουν. Ελπίζω να είναι έτοιμοι στο αυριανό ματς”.

Κρίνεται η πρόκριση
kakaroudis-paok-proponisi

Ο Κώστας Κακαρούδης, από την πλευρά του, αρχικά, δήλωσε πως: Κάναμε δύο πολύ μεγάλες νίκες. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Το καλό είναι ότι δεν είχαμε ταξίδι τις τελευταίες ημέρες και αυτό μας βοηθάει γιατί δεν έχουμε την κούραση”.

“Η Όλντενμπουργκ είναι μία καλή ομάδα με καλούς και γρήγορους παίκτες. Θέλει να παίζει σε γρήγορους ρυθμούς, αυτό θα κρίνει πολλά, θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να εμφανιστούμε καλοί στην άμυνα και με σωστές συνεργασίες στην επίθεση” πρόσθεσε και συνέχισε:

“Αυτά τα παιχνίδια είναι καθοριστικά για την πρόκριση. Η Βαλένθια είναι φαβορί για την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε μέσα στο σπίτι μας. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την πρόκριση και θα πρέπει να παλέψουμε για αυτό”.

Ενώ κατέληξε, τονίζοντας: “Σίγουρα είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια μας στην Ευρώπη. Μετά τη νίκη που κάναμε κόντρα στη Λιμόζ και υπολογίζοντας ότι παίζουμε με την Όλντενμπουργκ εδώ και στο γήπεδο τους και η Βαλένθια δεν έχει ήττα στις διοργανώσεις, πιστεύω ότι ανάμεσα σε εμάς και την Όλντενμπουργκ θα κριθεί η πρόκριση και για αυτό είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι”.

Πλήρης παντού η Όλντενμπουργκ
duvnjak-paok-lavrio

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Ούρος Ντούβνιακ: “Ακόμα μία καλή ομάδα, πλήρης σε όλες τις θέσεις. Μπορούν να κάνουν πολλά καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο με καλούς γκαρντ και ψηλούς. Όλοι μπορούν να σουτάρουν, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε”.

“Κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα, μπορούμε ακόμα καλύτερα. Όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε” επεσήμανε σχετικά με τη βελτίωση της ομάδας του, για να ξεκαθαρίσει: “Δεν σκέφτομαι τι κάνω εγώ στο παιχνίδι, σε άλλο μπορείς να παίξεις καλά και σε άλλο όχι τόσο. Μ’ αρέσει που έχω βρει τον ρόλο μου το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …