Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν έχω εξήγηση…”

“Δεν έχω εξήγηση…”

djordjevic sef

djordjevic-sef

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός κατά το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 30 πόντους! Στην επανάληψη κατάφερε να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα, αλλά επ’ ουδενί να εμφανιστεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν δυσαρεστημένος με την εικόνα των παικτών του, υπογραμμίζοντας ότι τα όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος “ξεπερνούν τη μπασκετική λογική“, στάθηκε στην έλλειψη πάθους και ενέργειας, ενώ επεσήμανε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν πιο έτοιμοι από μας για να παίξουνε στον αγώνα. Δεν ξέρω γιατί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκτός λογικής αναφορικά με αυτά που γνωρίζω εγώ ως ανταγωνιστής. Όλοι ονειρεύονται να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια, αλλά όπως αρχίσαμε τον αγώνα ήμασταν εντελώς έξω από όσα ξέρω εγώ ως ανταγωνιστικό μπάσκετ.

Ήμουν ξεκάθαρος με τους παίκτες μου. Περίμενα να μην επαναλάβουν ένα τέτοιο λάθος. Δεν συνέβη για πρώτη φορά εδώ, συνέβη το ίδιο και πριν λίγα βράδια, απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Όταν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο αρχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ όπως ξέρουμε. Αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα, τη δυναμική της ομάδας και τη γνώση του προπονητή. Πρέπει να βάλουμε μυαλό και να μην ξαναγίνει αυτό” τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση και όταν ρωτήθηκε για το έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο, είπε πως:

Δεν έχω εξήγηση. Ό,τι έγινε στο πρώτο μέρος ξεπερνά την μπασκετική μου λογική. Στο μπάσκετ πρέπει να παίζεις όσο πιο δυνατά μπορείς, είδα όμως παίκτες να μην το κάνουν. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε όπως ξέραμε και κάναμε ό,τι είχαμε προετοιμάσει. Έχουμε έμπειρους παίκτες, αλλά δεν είναι όλοι με την ίδια εμπειρία για το πώς πρέπει να παίζουν για να κερδίζουν”.

Τέλος, για τη χρησιμοποίηση του Γκιστ και του Φώτση, ταυτόχρονα, εξήγησε: “Είναι μια επιλογή που έχουμε σαν ομάδα. Όταν χάνεις όλοι κοιτάζουν ποιον παίκτη δεν έχεις, αλλά εγώ πρέπει να δουλέψω με τους παίκτες που έχω”.

Ο Τζέιμς Φελντέιν, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αρχίσαμε πολύ άσχημα. Ξέραμε πως θα γίνει μάχη και σε ένα γήπεδο με πολύ θόρυβο, αλλά δεν μπορούμε να μπαίνουμε έτσι στα παιχνίδια, ειδικά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Παίξαμε καταπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι από το -30″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…