Κεντρική NBA Το κοινωνικό πρόσωπο του Κάζενς (vid)
NBA

Το κοινωνικό πρόσωπο του Κάζενς (vid)

cousins

cousinsΈχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές αυτοκαταστροφικός και ότι αφήνει ανεκμετάλλευτο το αναμφισβήτητα τεράστιο ταλέντο του, ωστόσο ο ΝτεΜάρκους Κάζενς είναι δίχως αμφιβολία ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Ο σέντερ των Σακραμέντο Κίνγκς κατόπιν συμφωνίας με τη Σεβρολέ χάρισε ένα αυτοκίνητο σε μία οικογένεια που δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά.

Ο Κάζενς λοιπόν, είχε προσκαλέσει την οικογένεια των Μόρις Γουίλιαμς και Σελένα Πίνα στο γήπεδο των Κίνγκς, δίχως όμως, να τους έχει ενημερώσει εκ των προτέρων για το σπουδαίο αυτό δώρο που επρόκειτο να λάβουν. Έτσι, ο 25χρονος αθλητής οδήγησε αθόρυβα από πίσω τους, τους κόρναρε και αφού τον αντίκρισαν ξέσπασαν σε κλάματα.

Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά, που ο Κάζενς έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού, μόλις πριν από λίγες μέρες είχε πάρει 100 παιδιά που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια μαζί του σε εμπορικό κέντρο και έπειτα έδωσε στο καθένα από 200 δολάρια για να ψωνίσει ο,τι αυτό επιθυμούσε.

“Μεγάλωσα όπως αυτά τα παιδιά. Ήμουν και εγώ πολύ άτυχος, δεν είχα όμορφα Χριστούγεννα. Το να έχω τη δυνατότητα να προσφέρω και να το κάνω, είναι απλά υποχρέωσή μου” είχε δηλώσει ο Κάζενς, ύστερα από την ενέργειά του αυτή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…