Κεντρική Basket League Άρης “Τα πάντα για την πρώτη θέση”

“Τα πάντα για την πρώτη θέση”

Dimitris Priftis Waters Aris

Dimitris Priftis-Waters-ArisΟ Άρης αγωνίζεται αύριο με την Μπάνβιτ στο “Nick Galis Hall”, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να θέλει όσο τίποτα άλλο την νίκη που θα της δώσει την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup για το πόσο σημαντική είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης, αλλά και για τα όσα έχει πετύχει η ομάδα του μέχρι τώρα. Την πλευρά των παικτών εκπροσώπησε ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Οι δηλώσεις τους αναλυτικά:

“Φτάσαμε στο τέλος του πρώτου γύρου και είμαστε ικανοποιημένοι με ό,τι έχουμε επιτύχει. Η πρόκριση στους “32” του Eurocup είναι σημαντική, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες με μεγάλα μπάτζετ. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το κατορθώσουμε.

Η Μπάνβιτ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αθλητικούς παίκτες και έχει και τον Καρμάικλ πίσω στο παρκέ. Εχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που κάνουν πιο δύσκολη τη δουλειά μας, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με την υποστήριξη των φιλάθλων μας που θα γεμίσουν το “Nick Galis Hall”.”

Ο Μιχάλης Πελεκάνος πρόσθεσε από την πλευρά του: “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με μία ομάδα με αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της. Η Μπάνβιτ μας κέρδισε στην πρώτη μας αναμέτρηση και το γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει πετύχει τουλάχιστον 80 πόντους εναντίον μας δείχνει το πόσο καλή είναι. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Επιτρέψαμε στην Τράμπζοσπορ και την Ούνικς να μας βάλουν μόλις 70 πόντους και κερδίσαμε και τα δύο παιχνίδια. Επιπλέον πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ένας τομέας ο οποίος μας πλήγωσε στο πρώτο ματς με την Μπάνβιτ. Θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρώτη θέση, πράγμα το οποίο θα είναι μεγάλη επιτυχία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…