Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαι στη διάθεση της διοίκησης”

“Είμαι στη διάθεση της διοίκησης”

Sakota

SakotaΗ ΑΕΚ, μολονότι πέτυχε τη νίκη κόντρα στη Νεπτούνας (75-71), αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του Γιούροκαπ, καθότι η Γαλατασαράι δεν της έκανε το… “δώρο” (σ.σ.: ηττήθηκε από τη Νίζνι). Ο Ντράγκαν Σάκοτα, μάλιστα, άφησε σαφείς αιχμές αναφορικά με τούτο το αποτέλεσμα, αλλά και τη συμπεριφορά μιας μερίδας οπαδών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Το αποτέλεσμα της Γαλατασαράι ήταν περίεργο, όπως και κάποιες άλλες κινήσεις της, που τις είδα με περίεργο μάτι. Αν είναι έτσι γραμμένο, τι να κάνουμε;”.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί έπρεπε να παίξουμε, για να νικήσουμε, και να περιμένουμε άλλα αποτελέσματα. Κάναμε αυτό που έπρεπε από τη δική μας πλευρά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είμαστε η μόνη ομάδα που πέτυχε πέντε νίκες και δεν πέρασε στην επόμενη φάση”.

Ο 63χρονος κόουτς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη στάση ενός μέρους του “κιτρινόμαυρουκοινού, κάνοντας λόγο για στημένη συμπεριφορά σε βάρος του ίδιου, αλλά και της οικογένειάς του.

“Εμείς είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και ρισκάραμε. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος με όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, πλην αυτού με τη “Γαλατά“. Από τα εντός δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί οι συνθήκες είναι δύσκολες εδώ. Το κλίμα εις βάρος μου ή της οικογένειάς μου είναι εις βάρος της ομάδας. Στημένο ή όχι, έπαιξε τον ρόλο του.

Όταν παίζουμε εκτός έδρας, είμαστε ενωμένοι, και μετά ερχόμαστε εδώ κι ακούμε διάφορα. Εγώ είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτζής από κάθε έναν που βρίζει. Αυτό που ασκείται σε μένα δεν είναι κριτική και δεν εκφράζει όλο τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω αυτό που γίνεται εις βάρος μου. Μερικοί είναι στημένοι. Αν η διοίκηση κρίνει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω, θα είμαι στη διάθεσή της να συζητήσουμε“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …