Κεντρική Ασίστ Shadow Ολοκληρώθηκε το τουρνουά της ΧΑΝΘ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά της ΧΑΝΘ

xanth tournoua akadimies

xanth-tournoua-akadimies

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών της ΧΑΝΘ. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο “Μίμης Τσικίνας” και συμμετείχαν περίπου 250 παιδιά.

Το “παρών” έδωσαν τόσο ο Πρόεδρος της ΧΑΝΘ, Ιωάννης Σωσσίδης, όσο και ο υπεύθυνος του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, Γιωργής Μπουσβάρος.

Αρχικά, ο κ. Σωσσίδης, ο οποίος έκανε και τις βραβεύσεις για τον “καλύτερο αμυντικό παίκτη”, τον “πιο ομαδικό παίκτη”, τον “πιο βελτιωμένο παίκτη” και τον πιο “συνεπή παίκτη”, τόνισε απευθυνόμενος προς τα παιδιά και τους γονείς: “Θέλω να σας ευχαριστήσω που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στην ΧΑΝΘ, εμείς υποσχόμαστε να προσπαθούμε πάντα για την βελτίωση της ποιότητας που προσφέρουμε για τον αθλητισμό της ΧΑΝΘ και την νέα γενιά. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη (23/12, 20:30) στην συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας που θα γίνει εδώ στο κλειστό μας γήπεδο, μια συναυλία που έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων”.

Με τη σειρά του ο Γιωργής Μπουσβάρος είπε στους νεαρούς αθλητές: “Να ξέρετε πως είστε σε μια ιστορική ομάδα που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα, να συνεχίσετε την σκληρή προσπάθεια σε συνεργασία με τους προπονητές σας και να ξέρετε πως οι αξίες πάντα αναγνωρίζονται. Να έχουμε καλή χρονιά με υγεία”, ενώ ο οργανωτικός διευθυντής των τμημάτων μπάσκετ της ΧΑΝΘ, Δημήτρης Κυριακού, σχολίασε: “Το εσωτερικό τουρνουά της ΧΑΝΘ διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά με αφορμή τα γενέθλια του Μουσείου του Μπάσκετ.

Η συμμετοχή των αθλητών μας ήταν καθολική, αγωνίσθηκαν περίπου 250 παιδιά διαφορετικών ηλικιών είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους σε ένα περιβάλλον εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουν στις καθημερινές τους προπονήσεις ενώ και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν και να αξιολογήσουν αθλητές διαφορετικών τμημάτων”.

Ήταν ένα πολύ όμορφο τουρνουά, γεμάτο μπάσκετ που έδωσε χαρά στα μικρά παιδιά και τους δίδαξε το σημαντικότερο πράγμα στον αθλητισμό: να τον αγαπήσουν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…