Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Με τον κόσμο μας για την πρόκριση”

“Με τον κόσμο μας για την πρόκριση”

djordjevic1

djordjevic

Τη Ζιελόνα Γκόρα υποδέχεται την ερχόμενη Παρασκευή (11/12) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση του στις “16” καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός των “πρασίνων”, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα επισήμανε την σημασία της καθοριστικής αυτής αναμέτρησης.

Αναλυτικά:
Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς εάν νικήσουμε τότε θα προκριθούμε στο Top 16. Οπότε ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό το ματς για εμάς. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, οι οποίοι μας νίκησαν στην Πολωνία και ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Είναι καλό για εμάς που παίζουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, καθώς θα έχουμε στη στήριξη των οπαδών μας”.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν, είπε: “Όλοι καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό για εμάς. Εάν νικήσουμε, θα πάρουμε το εισιτήριο για το TOP 16. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% στο παρκέ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε ένα τόσο μεγάλο ματς μπροστά στον κόσμο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…