Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ίσως παίξει ο Τζέιμς”

“Ίσως παίξει ο Τζέιμς”

sfairopoulos diloseis

sfairopoulos-diloseis

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιμόζ, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομώνυμη ομάδα για την 9η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα. Λίγο πριν την αναχώρηση για τη Γαλλία, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε τον τρόπο που η ομάδα του θα φθάσει στη νίκη, επέστησε προσοχή καθώς μπορεί η Λιμόζ να έχει ήδη αποκλειστεί αλλά αυτό δεν την καθιστά αδιάφορη, ενώ αποκάλυψε πως στα πλάνα του είναι να χρησιμοποιήσει και τον Σον Τζέιμς.

“Θέλουμε να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση, να παίξουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε εμείς. Θέλουμε να δείξουμε διάρκεια, σταθερή απόδοση και να παίξουμε το παιχνίδι σύμφωνα με τις αρχές μας. Ξέρουμε ότι παίζουν καλύτερα εντός από ό,τι εκτός, σίγουρα θα θέλουν, παρόλο που έχουν αποκλειστεί από το Top 16, να κάνουν μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη μπροστά στο κοινό τους, αλλά εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό” επεσήμανε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών και συνέχισε:

“Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι πνευματικά, για να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να πάρουμε τη νίκη. Ίσως χρησιμοποιήσουμε τον Τζέιμς για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν θέλουμε να χάσει αυτό τον αγωνιστικό ρυθμό που έχει. Αν και δεν θα είναι 100% έτοιμος μιας και είναι λίγες ημέρες μαζί μας, αλλά για λόγους αγωνιστικού ρυθμού, θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε”.

Στο ίδιο “μήκος κύματος” και οι δηλώσεις του Μιχάλη Τσαϊρέλη: “Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα για την Ευρωλίγκα μπροστά στο κοινό τους και σίγουρα θέλουν να τους κάνουν χαρούμενους. Δεν θα είναι εύκολο ματς, θέλουν να κάνουν καλό ματς μπροστά στον κόσμο τους και το ότι παίζουν με τους πρώτους είναι ένα έξτρα κίνητρο γι’ αυτούς.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ και στα τρίποντα καθώς είναι ιδιαίτερα εύστοχοι στην έδρα τους πίσω από τα 6.75μ. Αυτό που έχει ζητήσει ο κόουτς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…