Κεντρική NBA Η ήττα από τους Μπακς δείχνει τίτλο
NBA

Η ήττα από τους Μπακς δείχνει τίτλο

warriors

warriorsΟι Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση εναντίον των Ουόριορς και τους ανάγκασαν στην πρώτη τους ήττα (24-1). Πίσω από αυτή την ήττα όμως των “πολεμιστών” κρύβεται όμως μια προϊστορία που αν την ακολουθήσουν θα πανηγυρίσουν και φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ιστορία, λοιπόν, λέει πως κάθε φορά που οι Μπακς σπάνε ένα σερί, από 12 νίκες και πάνω, τότε η ομάδα που χάνει το σερί της κατακτά και το πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία αυτή ξεκίνησε το 1972 όταν τα “ελάφια” επικράτησαν των Λέικερς των 33ων συνεχόμενων νικών. Οι Λέικερς κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Το 1973 το Μιλγουόκι έσπασαν το σερί 12 νικών των Σέλτικς. Η ομάδα της Βοστόνης κατέκτησε τον τίτλο.

Το ίδιο έγινε και τις σεζόν 1983, 2007 και 2010 όταν τον τίτλο κατέκτησαν οι Σίξερς, οι Σπερς και οι Μάβερικς αντίστοιχα.

Συνεπώς, οι Ουόριορς μπορεί να μην τελειώσουν αήττητοι το πρωτάθλημα, όμως έχουν όλα τα φόντα να κατακτήσουν τον τίτλο. Επιπλέον, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς το Γκόλντεν Στέιτ δεν χρειάζεται ένα τέτοιου είδους στατιστικό για να φτάσει στην κορυφή. Μέχρι στιγμής η ομάδα αποδεικνύει πως είναι μακράν η καλύτερη της Λίγκας και αυτό είναι αρκετό. Ο χρόνος θα δείξει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Διέλυσαν τους Πέλικανς οι Θάντερ

Με ρεκόρ καριέρας ο Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ οδήγησε τους Θάντερ στη νίκη. Μπορεί στο Ga…