Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Εξαρτάται από εμάς”

“Εξαρτάται από εμάς”

duvnjak paok aris

duvnjak-paok-aris

Μετά την οριακή ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό και την εκτός έδρα νίκη απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας, ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο παιχνίδι ενάντια στο Λαύριο. Ο Ούρος Ντούβνιακ, μέσω του μπλογκ στο esake.gr, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και υπερτόνισε πως ο “δικέφαλος” έχει αποδείξει τον χαρακτήρα και την ποιότητα του.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Όπως σας έχω πει, αυτή είναι μία μεγάλη εβδομάδα, η μεγαλύτερη που είχαμε μέχρι τώρα. Και μετά από μία πολύ σκληρή ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Είναι μία σημαντική στιγμή για την ομάδα μας και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε.

Έρχεται η ώρα για το επόμενο παιχνίδι στο Λαύριο. Είναι μία πολύ αθλητική και απρόβλεπτη ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με την συγκεκριμένη ομάδα και στο συγκεκριμένο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε αρκετές φορές σε αυτή την χρονιά ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας. Από την άλλη ομάδα, εάν δεν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μπορούμε να χάσουμε και από κάθε αντίπαλο.

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και σίγουρα θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτή την εβδομάδα με μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο για μας, αλλά σίγουρα εξαρτάται από μας. Κι αν επαναλάβουμε το παιχνίδι που κάναμε στη Λιθουανία θα τα καταφέρουμε”.

  • Σλούκας, Παπανικολάου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

    Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

    Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…