Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ευχαριστώ την Original”

“Ευχαριστώ την Original”

sakota

sakotaΟ Ντράγκαν Σάκοτα προχώρησε σε μία νέα, διευκρινιστική δήλωση σε ό,τι αφορά στους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο 63χρονος κόουτς τόνισε πως -στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Νεπτούνας– δεν είχε σκοπό να θίξει το σύνολο του “κιτρινόμαυρου” κοινού, αλλά μόνον ένα μέρος αυτού. Παράλληλα, ευχαρίστησε την “Original” για τη συμπαράστασή της.

Αναλυτικά:

“Όταν πριν από καιρό μπήκα στο ΟΑΚΑ κι είδα 80 χιλιάδες οπαδούς στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ένιωσα διπλά υπερήφανος, που έγινα ΑΕΚτζής. Ένιωσα ανατριχίλα. Είμαι, λοιπόν, ΑΕΚτζής και θα είμαι και στο μέλλον.

Αυτό δεν αλλάζει. Όταν, όμως, μια ομάδα δίνει μάχη, όλοι είμαστε με την ομάδα. Δεν γίνεται να “πολεμάς” και κάποιοι να μην είναι μαζί σου. Κάνουν “ζημιά“. Αυτοί, πάντως, αποτελούν μια μικρή μερίδα.

Δεν μίλησα για το σύνολο των οπαδών στη συνέντευξη Τύπου. Είναι άδικο να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με την ευκαιρία αυτής της “δήλωσης”, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την “Original 21”, τα μέλη της οποίας τραγουδούσαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενισχύοντας την ομάδα, αλλά και τους μεμονωμένους οπαδούς, που χειροκρότησαν στο τέλος. Η βοήθειά τους για ακόμα ένα ματς ήταν σημαντική“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…