Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Αξίζαμε τη νίκη όσο και η ΑΕΚ”

“Αξίζαμε τη νίκη όσο και η ΑΕΚ”

Aris Likogiannis Kolossos

ËÕÊÏÃÉÁÍÍÇÓ  ÐÁÏÊ - ÊÏËÏÓÓÏÓ  LIKOGIANIS  PAOK - KOLOSOS (BASKET LEAGUE 2015-2016)

Ο Κολοσσός Ρόδου πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά τελικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Ο τεχνικός των νησιωτών, Άρης Λυκογιάννης, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου απογοητευμένος και τόνισε πως τη νίκη, όσο την άξιζε η ΑΕΚ, τόσο δικαιούταν και ο Κολοσσός.

Αναλυτικά:
Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσεις ύστερα από ένα τέτοιο παιχνίδι και με τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Κάναμε εκπληκτική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Όμως, φάγαμε πολλά αδικαιολόγητα τρίποντα γιατί δεν κάναμε τη σωστή αλλαγή. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, επιθετικά βρεθήκαμε σε έναν εκπληκτικό οίστρο. Κάθε φορά που η ΑΕΚ ξέφευγε, βρίσκαμε τον τρόπο να περάσουμε μπροστά. Στην επίθεση με τον Κούπερ παίξαμε καλή άμυνα, αλλά το αμυντικό ριμπάουντ που χάσαμε έκρινε το ματς. Είχαμε την τελευταία επίθεση και δεν θέλω να κάνω σχόλιο, αν ήταν φάουλ ή όχι, γιατί είναι μία δύσκολη απόφαση για όλους, όχι μόνο για τον διαιτητή. Όσο δικαιούταν τη νίκη η ΑΕΚ, άλλο τόσο τη δικαιούμασταν και εμείς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους”.

Για τη φάση με τον Ρέλεφορντ: “Δεν είχα ζητήσει σουτ τριών πόντων, αλλά βλέποντας τον Κατσίβελη πάνω στον Ρέλεφορντ θεώρησα δύσκολο το ένας με έναν. Γι’ αυτό ζήτησα πικ εν ρολ. Πράγματι αυτοί έκαναν την αλλαγή, όπως θέλαμε. Πέρασε τον Καλαμπόκη αμέσως, ο Μιλόσεβιτς έκλεισε τη γωνία και κατά γνώμη μου έπρεπε να πασάρει. Δεν το έκανε. Μου είπε ότι του έκανε φάουλ ο Μιλόσεβιτς. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί ο Τρέβορ έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα όπως όλοι. Με αυταπάρνηση και τρομερή ενέργεια. Παίζαμε με μία ομάδα Eurocup που κοστίζει επτά φορές το δικό μας μπάτζετ και παίζομε με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας που τους αναγκάζουμε να νικήσουν στην παράταση με έναν πόντο. Μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε”.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, από την πλευρά του, είπε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα Eurocup με πλήρες ρόστερ και πολλούς παίκτες. Εμείς δουλέψαμε για το ματς, παρά το γεγονός πως δεν είχαμε πολλές μέρες και παίξαμε με ενέργεια. Ήμασταν τακτικά καλοί. Όταν είσαι σε τέτοιο επίπεδο και δεν κοιτάς τις λεπτομέρειες, συμβαίνουν αυτά. Τώρα έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας, παίζουμε με την Κηφισιά εκτός έδρας και πάμε για το καλύτερο. Στις βολές δεν σκέφτηκα τίποτα, ότι πρέπει να τις βάλω γιατί ήταν κρίσιμες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…