Κεντρική Basket League Άρης Βρήκε τον εκλεκτό, αλλά…

Βρήκε τον εκλεκτό, αλλά…

aris team pagkos priftis

aris-team-pagkos-priftis

Σας είχαμε ενημερώσει από το eBasket ότι ο Άρης αναζητά έναν κοινοτικό σέντερ για να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στις θέσεις των ψηλών.

Όπως όλα δείχνουν, ο “εκλεκτός” έχει βρεθεί, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για αθλητή ο οποίος έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να λύσει τη συνεργασία του και να μείνει ελεύθερος. Ο Άρης δείχνει διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τον κάνει δικό του, ενώ παράλληλα προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, δηλαδή και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Άλλη μία απόδειξη, ότι πιστεύει πολύ στον εν λόγω καλαθοσφαιριστή.

Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν και θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ο ισχυρός άνδρας του “θεού του πολέμου”, Νικόλαος Λάσκαρης, καθώς και ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης. Οι δύο άνδρες σε άμεση συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη θα αποφασίσουν πως θα κινηθούν, με τον τεχνικό της ομάδας, όμως, να είναι αυτός που θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…