Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θέλουμε κόσμο στο ΟΑΚΑ”

“Θέλουμε κόσμο στο ΟΑΚΑ”

Sakota

SakotaΗ ΑΕΚ πέτυχε το πρώτο “διπλό” της στον έκτο όμιλο του Γιούροκαπ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα, μάλιστα, όντας ιδιαίτερα περιχαρής, έκανε μνεία στον κόσμο της “Ένωσης”, που ταξίδεψε έως τη Λιθουανία ώστε να την υποστηρίξει. Ο 63χρονος τεχνικός, δε, ζήτησε αντίστοιχη παρουσία και στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους οπαδούς μας, που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να μας συμπαρασταθούν. Θέλουμε, όμως, τον κόσμο μας και στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (14/11). Τους έχουμε ανάγκη. Το Πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο”.

Για τη νίκη: “Πρόκειται για μία σημαντική νίκη. Ήταν, άλλωστε, μονόδρομος για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ωστόσο, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Θα πρέπει, βέβαια, να αφήσουμε πίσω τη νίκη αυτή, διότι δεν έχουμε πολύ καιρό για να χαρούμε, κι αυτό γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ”.

Αναφορικά με τον Δημήτρη Μαυροειδή: “Το είδαμε όλοι σήμερα ότι, πλέον, έχουμε πολλές λύσεις κοντά στο καλάθι. Προχωράμε, δεν μένουμε εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …