Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τα οφέλη της νίκης (vid)

Τα οφέλη της νίκης (vid)

panagiotis aggelopoulos diloseis

panagiotis-aggelopoulos-diloseis

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, χθες (12/11), στην Κωνσταντινούπολη, και παρακολούθησε δια ζώσης το δραματικό “διπλό”, στο “Αμπντί Ιπεκτσί“. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ, στο youtube, όπου υπογράμμισε πως ο τρόπος που ήρθε η νίκη ήταν σημαντικότερος από το θετικό αποτέλεσμα καθ’ αυτό, αναφέρθηκε στον “χαρακτήρα” των Πειραιωτών και τα βαθμολογικά οφέλη του “διπλού”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σημασία της νίκης ή του τρόπου που αυτή ήρθε: “Μάλλον ο τρόπος που ήρθε είναι σημαντικότερος. Η ομάδα με τέτοιες νίκες, ειδικά μια ομάδα που έχει τόσους καινούριους παίκτες και δεν έχει παίξει πλήρης σε κανένα παιχνίδι, μόνο στο Μιλάνο ήταν οι δύο βασικοί μας ψηλοί μαζί, χτίζει χαρακτήρα. Αυτό το πράγμα να το ζεις από μέσα με 12.000 κόσμο ήταν απολαυστικό.

Με τον τρόπο που έγινε, με τον Γιανγκ που είχε τραυματιστεί από την αρχή και με παίκτες που κανείς δεν το περίμενε, όπως ο Αθηναίου στο τέλος, να κάνεις αυτή τη μεγάλη νίκη”.

Για τη δικαίωση που ενδεχομένως αισθάνεται, αναφορικά με τις αποφάσεις του καλοκαιριού: “Είναι πρόωρο να το πούμε αυτό από τώρα. Βλέπουμε πως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες που ακόμα δεν τις έχει δείξει. Όταν κερδίζεις στην παράταση με τον Αθηναίου μια ομάδα που έχει από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη στην παράταση, τότε σημαίνει πως… κάτι σωστό κάνουμε κι εμείς”.

Για τον χαρακτήρα που σφυρηλατείται: “Όταν κάνεις τέτοια ανατροπή στα τελευταία λεπτά και πας το ματς στην παράταση και κερδίζεις, ενώ δύο φορές είσαι στο -3 και ισοφαρίζει ο Λοτζέσκι, ίσως τελικά εάν έβαζε τη δεύτερη βολή ο Στρόμπερι και να κερδίζαμε στην κανονική διάρκεια, να μην είχε τόσα οφέλη, όσο η νίκη στην παράταση. Είναι λίγο οξύμωρο αυτό που λέω, αλλά το πιστεύω”.

Για τα βαθμολογικά οφέλη της νίκης: “Βαθμολογικά μπορεί να καθόρισε και την πρώτη θέση. Εάν κερδίσουμε την Εφές στο ΣΕΦ, τότε πάμε για την πρώτη θέση, αλλά είτε βγεις πρώτος είτε δεύτερος μεγάλη διαφορά, για τη σύνθεση των ομίλων στο Top 16, δεν έχει. Αγωνιστικά, ψυχολογικά και στο να δοθεί περιθώριο στην ομάδα να δουλέψει και να πιστέψουν οι παίκτες στον εαυτό τους και σε αυτά που τους λέει ο προπονητής, ώστε να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο, τα οφέλη είναι τεράστια”.

Για το μοντάρισμα της ομάδας κι αν συντελείται τώρα: “Το μοντάρισμα το καλό γίνεται το καλοκαίρι. Τώρα, αρχίζουν να γίνονται οι αυτοματισμοί. Το μοντάρισμα είναι το καλοκαίρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …