Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκες”

“Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκες”

Zoi Dimitrakou Ethniki Ginaikon

Zoi Dimitrakou-Ethniki Ginaikon

Για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Γυναικών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ η Ζωή Δημητράκου. Η διεθνής αθλήτρια, τόνισε ότι είναι πολύ όμορφο που επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς αγωνίζεται στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες. Τέλος, υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να ξεκινήσει με 2 νίκες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αν θέλει να περάσει στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Αρχίζει μια νέα προσπάθεια για την Εθνική Γυναικών με στόχο την παρουσία της σε μια ακόμη τελική φάση Ευρωμπάσκετ, αυτή του 2017. Είμαστε χαρούμενες, ειδικά εμείς που παίζουμε στο εξωτερικό που ήρθαμε πάλι στην πατρίδα μας για να αγωνιστούμε για την Εθνική ομάδα“.

Για τους αντιπάλους της ΕΘνικής: “Η Ελβετία και η Βουλγαρία φαίνονται βατοί αντίπαλοι. Ελπίζω αυτό να αποδειχθεί και μέσα στο παρκέ, να κερδίσουμε και να πάνε όλα καλά. Φυσικά χρειάζεται από την πλευρά μας 100% συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και πιστεύω ότι με το μεγάλο μας όπλο, την καλή μας άμυνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό για μας που αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας με ένα εντός έδρας παιχνίδι. Ελπίζουμε το Σάββατο απέναντι στην Ελβετία ο κόσμος να ανταποκριθεί, να γεμίσουν οι εξέδρες του κλειστού της Χαλκίδας και να ευχαριστήσουμε τους πάντες με την αγωνιστική μας παρουσία. Εύχομαι να κερδίσουμε και να είμαστε όλοι χαρούμενοι“.

Για το ξεκίνημα: “Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνουμε ξεκίνημα στα προκριματικά με δύο νίκες. Θα είναι ό,τι καλύτερο και παράλληλα θα μπούμε με άλλο αέρα στα παιχνίδια που ακολουθούν το Φεβρουάριο. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην τελική φάση και θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ για να τα καταφέρουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…