Κεντρική Basket League Άρης “Ρυθμό και χαμηλό σκορ”

“Ρυθμό και χαμηλό σκορ”

priftis

priftis

Πανέτοιμος να παλέψει μαζί με τους παίκτες του για το μεγάλο “διπλό” εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα το σκορ για να κερδίσουν, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ της τουρκικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση. Η Banvit είναι μία ομάδα με ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου, η οποία ξεκίνησε καλά στο τουρκικό πρωτάθλημα και χρειάζεται πολύ τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι. Το γεγονός ότι η αναμέτρηση γίνεται εκτός έδρας αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας της. Συμμετέχουμε σε έναν απρόβλεπτο, όπως έχει αποδειχτεί ως τώρα, όμιλο και κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία. Εμείς από την πλευρά μας για να κυνηγήσουμε κάτι καλό στην Τουρκία πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, όπως κάναμε στο Kazan. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες η συγκέντρωση για 40 λεπτά, η μάχη των ριμπάουντ και τα λάθη παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η Banvit παίρνει σκορ από πολλούς παίκτες και ο περιορισμός των ατού της θα είναι καθοριστικός για την έκβαση της αναμέτρησης“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος δήλωσε: “Ετοιμαστήκαμε για έναν πολύ δύσκολο αγώνα, κόντρα στην Banvit. Το ματς θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, αλλά και κρίσιμο. Ο αντίπαλός μας δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, ειδικά στην έδρα του, ενώ εμείς με νίκη σχεδόν σιγουρεύουμε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Eurocup. Σεβόμαστε την τουρκική ομάδα, η οποία έχει πολύ αξιόλογο ρόστερ και μεγάλο μπάτζετ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, όπως κάναμε στο Kazan, αλλά και στα περισσότερα έως τώρα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα από την Τουρκία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…