Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πιστοί στις ηθικές μας αρχές”

“Πιστοί στις ηθικές μας αρχές”

Panathinaikos

Panathinaikos-Diamantidis-Raduljica-Calathis

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α1, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, αναβλήθηκε λόγω ανωτέρας βίας και δη εξαιτίας της ίωσης που έχει θερίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η “πράσινη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, επί αυτού, υπογραμμίζοντας πως έκανε δεκτό το αίτημα, ούσα πιστή στις ηθικές της αρχές και ενημέρωσε πως τα εισιτήρια του αγώνα θα ισχύσουν για όταν αυτός ξανά οριστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας (23/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω ανωτέρας βίας. Πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το σχετικό αίτημα, από τη στιγμή που συντρέχουν τόσο σημαντικοί λόγοι και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι συμπιεσμένο και η εύρεση εναλλακτικής ημερομηνίας δύσκολη.

Άλλωστε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία και να αντιμετωπίσει εφηβική ομάδα ή ομάδα με τέσσερις ενεργούς παίκτες, κάτι που θα μειώνει το πρωτάθλημα και θα προσέβαλλε βάναυσα την ιστορία των δύο σωματείων.

Σημειώνεται πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτά θα ισχύσουν κανονικά για την ημερομηνία στην οποία ο  ΕΣΑΚΕ θα ορίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…