Κεντρική NBA Ο Κόμπι και η “έκρηξη” στις τιμές των εισιτηρίων
NBA

Ο Κόμπι και η “έκρηξη” στις τιμές των εισιτηρίων

kobe bryant fan

kobe-bryant-fanΟ Κόμπι Μπράιαντ ανακοίνωσε το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μετά την ανακοίνωση του ακολούθησε πανζουρλισμός στις αγορές εισιτηρίων για τα επόμενα παιχνίδια στα οποία θα αγωνιστεί.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι τιμές των εισιτηρίων στην επόμενη αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σίξερς τριπλασιάστηκαν φτάνοντας τα 60$ μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Μαρκ Κλανγκ αποτελεί εκπρόσωπο της “Amazing Tickets” στο Κλίβλαντ και βασικό εκπρόσωπο των Καβαλίερς. Οι δηλώσεις του σχετικά με την επιρροή του “αντίο” του Μπράιαντ θα σας εκπλήξουν.

“Η αναμέτρηση των Καβς με τους Λέικερς ήταν η δεύτερη πιο ακριβή, όσον αφορά τα εισιτήρια (μετά από αυτή με του Ουόριορς). Η αγορά τους ήταν πολύ αργή μέχρι τώρα, δεν είχα πολλές πωλήσεις. Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Κόμπι πούλησα, μέσα σε λίγες ώρες, όσα εισιτήρια είχα πουλήσει από την ανακοίνωση του προγράμματος μέχρι τώρα.”

Τα εισιτήρια του τελευταίου παιχνιδιού του “Black Mamba” στην Γιούτα, κόντρα στους Τζαζ, εκτοξεύθηκαν από τα 125$ στα 400$.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…