Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Μεγάλα πράγματα με τον Λουκά”

“Μεγάλα πράγματα με τον Λουκά”

9c7c85cf92

mavroeidisΗ ΑΕΚ πραγματοποίησε αρνητικό ξεκίνημα στον έκτο όμιλο του Γιούροκαπ, παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να αλλάξει άμεσα το… τσιπ και, με τέσσερις συνεχείς νίκες, μπήκε στο “κόλπο” της πρόκρισης. Η “Ένωση” υποδέχεται, σήμερα (25/11, 19:00), την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Γαλατασαράι, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Μαυροειδής, όπως κι ο ηγέτης της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα, μίλησαν στο eBasket.gr, στο πλαίσιο της Media Day ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης. Αμφότεροι, μάλιστα, τόνισαν την αξία της νίκης, η οποία θα φέρει την ΑΕΚαγκαλιά” με την πρόκριση στους “32” της διοργάνωσης.

Ο 30χρονος σέντερ, που προσδίδει ποιότητα κι εμπειρία στην “κιτρινόμαυρη” ρακέτα, υπογράμμισε: “Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στην Κωνσταντινούπολη, ηττηθήκαμε σχετικά εύκολα, ωστόσο, το ερχόμενο ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Έχουμε, άλλωστε, βελτιωθεί, το ρόστερ ενισχύθηκε, ενώ σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει κι η παρότρυνση του κόσμου. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, ήτοι να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Η ΑΕΚ είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εμείς, τουλάχιστον, προσπαθούμε προς τούτη την κατεύθυνση. Σκοπός μας, δηλαδή, είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, ώστε να φθάσει η ΑΕΚ εκεί που πρέπει, εκεί που της αξίζει”.

mavroeidis-mavrokefalidis-marousi

Σε ό,τι αφορά στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αποτελεί το “Α” και το “Ω” της ομάδας, υποστήριξε: “Με τον Λουκά γνωριζόμαστε από το παρελθόν, καθώς υπήρξαμε συμπαίκτες στο Μαρούσι (2008-’09), αλλά και στις Εθνικές Ομάδες. Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί του…”.

Ο Ντούσαν Σάκοτα, με τη σειρά του, κινήθηκε σε πανομοιότυπο μήκος κύματος με τον Μαυροειδή, αναφέροντας: “Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και λόγω του επιπέδου του αντιπάλου. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη, ώστε να “αγκαλιάσουμε” την πρόκριση. Είναι, δε, πολύ ευχάριστο νέο το γεγονός πως αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

sakota

Τα συνεχή θετικά αποτελέσματα καταδεικνύουν την πρόοδό μας, επομένως κερδίζουμε και την εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας. Θεωρώ, όμως, ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης.

Στην αρχή της σεζόν αντιμετωπίσαμε ορισμένα προβλήματα, εντούτοις, είμαστε πια μία άλλη ομάδα. Δυστυχώς, κάποιοι εξήγαγαν γρήγορα συμπεράσματα. Πλέον, έχουμε βρει τη χημεία μας και βαδίζουμε στον σωστό δρόμο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…