Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Με τον κόσμο για τη νίκη”

“Με τον κόσμο για τη νίκη”

barlos

barlos

Μετά την βαριά ήττα, στο ΣΕΦ, το Λαύριο επιστρέφει στο “σπίτι” του, όπου υποδέχεται το Ρέθυμνο, για την 6η αγωνιστική της Α1, αποσκοπώντας σε ένα πράγμα και μόνο. Τη νίκη. Ο Νίκος Μπάρλος, μέσω του blog του στο esake.gr, επεσήμανε πως το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν μια κακή παρένθεση, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το Λαύριο θα πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό.

Αναλυτικά το blog:

“Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν, για την ομάδα, μια κακή παρένθεση. Τις μέρες που ακολούθησαν όλοι μας κάναμε την αυτοκριτική μας, είδαμε τα λάθη μας και είμαι 100% σίγουρο ότι κόντρα στο Ρέθυμνο θα παρουσιαστούμε όχι απλώς καλύτεροι αλλά έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη.

Οι αντίπαλοι μας θα ήθελαν σίγουρα να έχουν ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα κι αυτό θα τους κάνει να έρθουν στο Λαύριο με στόχο να πάρουν το ματς, πάση θυσία. Γι’ αυτό το λόγο εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τη μάχη που θα έχουμε μπροστά μας, αφού πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, η οποία κάθε χρόνο αφήνει το στίγμα της στην κατηγορία.

Παίζοντας το μπάσκετ που μπορούμε και έχουμε δείξει σε όλους τους αγώνες, πλην αυτού με τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας. Σε αυτό, θεωρώ πως σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Μετά τους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Άρη, είναι ώρα να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε το ματς.

Όποιος αγαπάει το μπάσκετ πρέπει να έρθει στο Λαύριο, καθώς θα απολαύσει ένα παιχνίδι σε απίστευτη ατμόσφαιρα και κυρίως μακριά από όλα αυτά που σε κάνουν να μην θέλεις να πας στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …