Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κερδίσαμε σε μέτρια μέρα”

“Κερδίσαμε σε μέτρια μέρα”

Giannis Sfairopoulos2

Giannis Sfairopoulos2

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε ότι χάθηκε η συγκέντρωση από τους παίκτες του στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως το γεγονός ότι κέρδισαν τον αγώνα σε μία μέτρια μέρα ήταν σημαντικό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν παράτησαν το παιχνίδι και τέλος σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας, γιατί κερδίσαμε έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο που προερχόταν από ατυχή αποτελέσματα. Ξέραμε ότι για αυτό το λόγο θα είχε έξτρα κίνητρο. Κάναμε μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη και είχαμε πει ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είχαμε κάποια συγκέντρωση, όμως μετά το 15′ πιστέψαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο. Κάναμε λάθη στην άμυνα, χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την απαιτούμενη ετοιμότητα.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά, όμως εμείς δείξαμε τα χαρίσματά μας και αποδείξαμε ότι δεν παρατάμε ποτέ το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, κερδίσαμε σε μία μέτρια μέρα. Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν είμασταν πνευματικά προετοιμασμένοι, όμως έχουμε την πολυτέλεια να μάθουμε από ένα παιχνίδι το οποίο εν τέλει κερδίσαμε.

Ο ΠΑΟΚ παίζει ένα στυλ παιχνιδιού χωρίς 5άρι με πικ-εν-ποπ και με τα 4άρια εχει αυτό το είδος παιχνιδιού. Με βαρύ σχήμα πρέπει να αποδίδει πλήρως η άμυνα. Εμείς δεν το κάναμε στην αρχή“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος δήλωσε: “Ξέραμε ότι δε θα είχαμε εύκολο έργο. Προερχόμασταν από μία σημαντική νίκη στο Μιλάνο και αυτό ίσως μας εμπόδισε να βρούμε το στόχο μας. Επιτρέψαμε να δεχθούμε πολλούς πόντους στην αρχή του αγώνα και ήταν πολύ δύσκολο“.

Για το σημείο-κλειδί του αγώνα: “Ο τρόπος που παίξαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι“.

Για το πως νιώθει πλέον στον Ολυμπιακό: “Νιώθω καλά, δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…