Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η νίκη είναι μονόδρομος”

“Η νίκη είναι μονόδρομος”

cooper papantoniou aek krasny

cooper-papantoniou-aek-krasny

Η ΑΕΚ το Σάββατο (21/11, 17:00) θα φιλοξενηθεί στο Ζηρίνειο, από την Κηφισιά και έχει ως στόχο να δώσει συνέχεια στο σερί της, έχοντας μάλιστα το μομέντουμ με το μέρος της, μετά και τη νίκη επί της Κράσνι, την περασμένη Τετάρτη (18/11).

Ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στο παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα ανανέωσε το προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:
Ο αγώνας με τη Κηφισιά είναι δύσκολος. Πρόκειται για μια ομάδα, που έχει δείξει ότι έχει ικανότητες. Πραγματοποιεί έτσι ή αλλιώς μια πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Δουλεύει βάσει μιας συγκεκριμένης φιλοσοφίας. Είναι καλά δουλεμένη ομάδα. Θα έχει ένα έξτρα κίνητρο απέναντί μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και να διατηρήσουμε τον έλεγχο του αγώνα.

Έχουμε δείξει χαρακτήρα τον τελευταίο καιρό. Ανεξάρτητα με το αν η απόδοσή μας έχει φτάσει στα στάνταρ, που θέλουμε, καταφέρνουμε να φτάνουμε σε σπουδαίες νίκες. Ξέρουμε, ότι ο κόσμος μας έχει πολλές απαιτήσεις και θέλει να τελειώνουμε τα ματς πιο γρήγορα. Δυστυχώς, έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας.

Είναι γεγονός ότι εργαζόμαστε σκληρά στις προπονήσεις, γίνεται καλή δουλειά, και κάποια στιγμή θα βγει στο παρκέ. Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, εφαρμόζοντας αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας. Θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στη συνέχεια.

Είχαμε την ατυχία με τον Λουκά (σ.σ. Μαυροκεφαλίδη). Μακάρι να είναι η μικρότερη δυνατή ζημιά. Του ευχόμαστε περαστικά. Προχωράμε. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Το ηθικό μας είναι υψηλό. Οι δοκιμασίες στην Ευρώπη, αλλά γενικότερα οι διπλοί αγώνες μέσα στην εβδομάδα μας κρατάνε σε εγρήγορση, έστω κι αν είναι λογικό να υπάρχει κούραση.

Γενικά, μετά και τη νίκη επί της Κράσνι είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας. Αν είμαστε πνευματικά έτοιμοι θα αντεπεξέλθουμε και θα φτάσουμε στην κατάκτηση των δύο βαθμών για να διατηρήσουμε το αήττητο στη Basket League. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας και στη Κηφισιά. Είναι σημαντικό για μας. Για να μας δώσουν την απαιτούμενη ώθηση, ώστε να φτάσουμε στον καταρχήν στόχο μας, που είναι να πάμε αήττητοι μέχρι τον αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Αυτά από μένα. Θα τα πούμε ξανά σύντομα“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…