Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου”

“Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου”

Sasa Djordjevic Sasa Pavlovic Panathinaikos Karsiyaka

Sasa-Djordjevic-Sasa-Pavlovic-Panathinaikos-Karsiyaka

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Σμύρνη, προκειμένου για να τεθεί αντιμέτωπος με την Καρσίγιακα, σε μια αναμέτρηση που ενδέχεται να αποβεί καθοριστική για τη συνέχεια του στην Ευρωλίγκα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδειξε πεπεισμένος ότι το “τριφύλλι” θα τα κατάφερει, υπογραμμίζοντας ότι εμπιστεύεται τους παίκτες του.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και τα 40 λεπτά του αγώνα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι βέβαιος πως θα παίξουν καλά, προκειμένου να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη” δήλωσε ο προπονητής των “πρασίνων”.

Ανάλογη και η “οπτική” του Σάσα Πάβλοβιτς: “Ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ στην Ευρωλίγκα κι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα. Η Καρσίγιακα θα έχει έξτρα κίνητρο παίζοντας μπροστά στο κοινό της, αλλά κι εμείς έχουμε κίνητρο να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και πιστεύω ακράδαντα ότι θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και να πετύχουμε το στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…