Κεντρική Basket League Άρης “Έλλειψη συγκέντρωσης…”

“Έλλειψη συγκέντρωσης…”

priftis

priftis

Ο Άρης έδειχνε πως θα καθαρίσει το παιχνίδι στην Αμαλιάδα, διατηρώντας διψήφια διαφορά, πέντε λεπτά πριν το τέλος. Όμως, κατάφερε να “αυτοκτονήσει”, δεχόμενος σερί 14-0, το οποίο απέβη μοιραίοι και τον ώθησε στη δεύτερη ήττα του, για την Α1. Ο Δημήτρης Πρίφτης επεσήμανε την έλλειψη συγκέντρωσης ως το βασικό αίτιο του αρνητικού αποτελέσματος ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

“Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, με τον αγώνα στην Μπάνβιτ και τον σημερινό. Είχαμε κακή διαχείριση της κατάστασης στα τελευταία 4.5 λεπτά. Δεν είχαμε συγκέντρωση κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε το ματς. Ήμασταν κακοί στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου πετύχαμε μόλις 9 πόντους και στο τέλος δε διαχειριστήκαμε σωστά τον χρόνο. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, εμείς συνεχίζουμε” υπογράμμισε αρχικά, ενώ σε ερώτησε αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση του Τσούπκοβιτς υποστήριξε πως: “Ήταν καθαρά αγωνιστική απόφαση η μη χρησιμοποίησή του. Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του”.

Ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μούρτος, τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Εμείς έχουμε ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη κόντρα στην Τράμπζονσπορ και στρέφουμε την προσοχή μας σ’ αυτό. Θα δούμε με τους προπονητές τι δεν πήγε καλά στο τέλος. Ήταν ένας συνδυασμός κακής επικοινωνίας, λαθών και κάποιων τυχερών σουτ του αντιπάλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…