Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έχουμε πολλά προβλήματα”

“Έχουμε πολλά προβλήματα”

skourtopoulos

skourtopoulos

Στο γεγονός πως το Ρέθυμνο είναι μία νέα ομάδα, η οποία δεν έχει δουλέψει αρκετό χρόνο μαζί στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το τέλος του παιχνίδιου με τον ΠΑΟΚ.

“Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Προερχόντουσαν από μία δύσκολη εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά παίξανε με μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Πολύ σωστά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήραν μία δίκαιη νίκη. Όσον αφορά στην ομάδα μας για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά”, τόνισε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας και συμπλήρωσε:

Είμαστε μία ομάδα 10 ημερών όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο. Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε σωστά με ολοκληρωμένο το ρόστερ μας. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και έτσι όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τέτοιες νίκες. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία γιατί έτσι όπως πήγε το ματς με κάποιες καλύτερες επιλογές ίσως να ήμασταν εμείς οι νικητές.

Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα περνάμε τους 60 πόντους στην επίθεση την στιγμή που θεωρητικά διαθέτουμε ικανότητα. Αυτό είπα και στα παιδιά. Να γίνουμε ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να καταλαβαίνουμε τις οδηγίες και να λειτουργούμε ο ένας για τον άλλο. Για μένα ήταν η πρώτη ήττα που μας στοιχίζει περισσότερη γιατί είχαμε βάλει σαν στόχο να μην κάνουμε ήττα στο γήπεδο μας πλην τους δύο “μεγάλους”.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Ματαλών πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είχαμε μία περίεργη αρχή στο πρωτάθλημα. Με πολλές απουσίες και τραυματισμούς. Νομίζω ότι αυτό έχει βγει στις πρώτες αγωνιστικές. Θεωρώ πως αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα που δουλέψαμε ολοκληρωμένα σαν ομάδα. Βγήκε ως ένα σημείο στο σημερινό ματς.

Πιστεύω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό το τελικό αποτέλεσμα. Απλά ο ΠΑΟΚ είναι μία έμπειρή ομάδα. Όταν πιέσαμε και μειώσαμε στον καλάθι στα τελευταία λεπτά, εκείνος κατάφερε και αντέδρασε. Από κει και πέρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αν δουλέψουμε έτσι όπως δουλέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα θα πάμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…