Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έχουμε ό,τι χρειάζεται”

“Έχουμε ό,τι χρειάζεται”

bartzokas lokomotiv kuban1

bartzokas-lokomotiv kuban1

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν την Παρασκευή (20/11), φιλοξενείται στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων από τον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, τόνισε πως πρέπει να πάρουν το διπλό για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά:
Για εμάς είναι το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο σύλλογο. Όπως η Μπαρτσελόνα, έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία ιστορία στην Ευρωλίγκα και “ζεστό” κοινό στην έδρα του. Η Παρασκευή (20/11) θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τον Άντονι Ράντολφ ενεργό στο ρόστερ μας κι είμαι χαρούμενος που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη κι εάν την κατακτήσουμε θα έχουμε ουσιαστικά προκριθεί στους “16”. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας. Ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρη ομάδα και κάθε εντός έδρας νίκη είναι καθοριστική για αυτόν. Ωστόσο, εμείς θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας”.

Ο Κίριλο Φεσένκο, από την πλευρά του, δήλωσε: “Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, εκεί όπου θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και δεν θα υποπέσει σε πολλά λάθη. Προετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι. Στο Κράσνονταρ ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και τώρα οι αντίπαλοι έχουν βρει τη μεταξύ τους χημεία. Σίγουρα, είναι έτοιμοι για εμάς. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά απέναντι στο Ραντούλιτσα και αυτή θα είναι η δουλειά μου. Επίσης, θα πρέπει να προσέξουμε τον Γκιστ και το δίδυμο των πόιντ γκαρντ, Διαμαντίδη και Καλάθη. Εκτιμώ, πάντως, ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται για να τους κερδίσουμε στην Ελλάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…