Κεντρική Basket League Άρης Διευθέτηση με Κλαρκ

Διευθέτηση με Κλαρκ

kayden clark aris diefthetisi

kayden clark-aris-diefthetisi

Ο Νίκος Λάσκαρης συνεχίζει να κλείνει τις “τρύπες”, όσον αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας. Στα πλαίσια των ενεργειών αυτών, η ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον Κέιντρεν Κλαρκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τα “κιτρινόμαυρα” τη διετία 2008-10, για τη διευθέτηση των οφειλών προς το πρόσωπο του. Εν συνέχεια, ο παίκτης της Ατσιμπαντέμ (Α2 Τουρκία) ξεναγήθηκε στο κλειστό και το Μουσείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το πρωί του Σαββάτου (21/11), λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Καβάλα, την οποία αμφότεροι θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα, ο Κέιντρεν Κλαρκ βρέθηκε μαζί με τον εκπρόσωπό του, Ισίδωρο Κούνουπα, στα γραφεία της Άρης ΚΑΕ και ήρθαν σε συμφωνία αναφορικά με την οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε απέναντι στον Αμερικανό γκαρντ.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας μας ξεναγήθηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Άρης ΚΑΕ, Εμμανουήλ Λάσκαρη, στο Μουσείο, στο ανανεωμένο “Nick Galis Hall“, στα ανακαινισμένα αποδυτήρια και στο “ενισχυμένο” γυμναστήριο και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μεγάλες αλλαγές!

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους νέους ιδιοκτήτες του Άρη που με δέχτηκαν εδώ και τακτοποίησαν μια κατάσταση του παρελθόντος”, δήλωσε ο Κέιντρεν Κλαρκ. “Είναι σπάνιο να βρίσκεις ειλικρινείς ανθρώπους που κάνουν το σωστό. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και οι ιδιοκτήτες χειρίστηκαν την υπόθεσή μου με τον σωστό τρόπο. Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Άρη που με στήριζαν τα χρόνια που ήμουν εδώ. Είστε σπουδαίοι. Μου λείπετε. Είστε μακράν οι καλύτεροι. Ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Συνεχίστε την καλή δουλειά και καλή τύχη στην ομάδα”.

Όσον αφορά στις αλλαγές, σχολίασε: “Το Μουσείο είναι πανέμορφο. Πέρασα υπέροχα περπατώντας σε αυτόν τον χώρο. Είδα κάποια ονόματα από την εποχή που ήμουν εγώ εδώ, είδα τα τρόπαια. Είναι πραγματικά σπουδαίο. Όσον αφορά στα αποδυτήρια, όλα έχουν γίνει πολύ επαγγελματικά! Θέλω να πω για ιδιαίτερα για τον Νικητάκη. Είναι σπουδαίος τύπος. Είναι μακράν ο καλύτερος φροντιστής. Τα πράγματα πάνε καλά εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…