Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Δεν ξέρω τι έφταιξε…”

“Δεν ξέρω τι έφταιξε…”

raduljica

raduljica

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το ΟΑΚΑ, κόντρα στην εξαιρετική Λοκομοτίβ Κουμπάν, του Γιώργου Μπαρτζώκα και θα χρειαστεί να επανέλθει με σερί θετικών αποτελεσμάτων για να αποτρέψει, τυχόν, αποκλεισμό του από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, το eBasket.gr μίλησε με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, στα αποδυτήρια του “τριφυλλιού“, όπου τον ρωτήσαμε τι έφταιξε για αυτήν την άσχημη ήττα. Είχε την ίδια απορία με εμάς:

“Ειλικρινά, δεν ξέρω…” απάντησε απογοητευμένος. “Αν ήξερα και ξέραμε όλοι τότε θα είχαμε κάνει κάτι διαφορετικά και θα είχαμε νικήσει το παιχνίδι. Πραγματικά, δεν ξέρω” συμπλήρωσε για να καταλήξει: “Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα κι αυτό είναι κάτι που έχει γίνει σε πολλά παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό οφείλεται τόσο σε έλλειψη ενέργειας όσο και σε κακή αμυντική αντιμετώπιση από μέρους μας”.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός καλείται να περάσει από την καυτή έδρα της Καρσίγιακα, στη Σμύρνη, προκειμένου για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στο Top 16. Ο Σέρβος σέντερ δηλώνει σίγουρος πως άπαντες θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να έρθει η νίκη και πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουν.

“Θα κάνουμε τα πάντα. Από την αρχή ως το τέλος θα δώσουμε ό,τι έχουμε και είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε νικητές” υπογράμμισε με αποφασιστικό βλέμμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…