Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Χαλαρώσαμε υπερβολικά”

“Χαλαρώσαμε υπερβολικά”

likogiannis new

likogiannis-new

Ο Κολοσσός Ρόδου έφθασε σε άνετη νίκη επί του Αρκαδικού, στο Βενετόκλειο, αλλά ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε δυσαρεστημένος από την αντίδραση των παικτών του στην τελευταία περίοδο.

Αναλυτικά:
Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων. Από το σημερινό (07/11) παιχνίδι ξεκινάει μια σειρά που μπαίνει περισσότερο το “πρέπει”, στην ομάδα γιατί είναι κόντρα σε αντιπάλους με ίδιους στόχους με εμάς. Ήμασταν από το ξεκίνημα συγκεντρωμένοι, κυριαρχήσαμε και βελτιώναμε την ψυχολογία μας συνεχώς. Νομίζω πως οτιδήποτε προσπάθησε να μας βάλει ο Αρκαδικός το είχαμε διαβάσει σωστά. Τα τελευταία πέντε λεπτά χαλαρώσαμε υπερβολικά κι επιτρέψαμε την ψαλίδα του σκορ να κλείσει. Αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να είμαστε στο ίδιο τέμπο και τα σαράντα λεπτά, γιατί είμαστε καινούρια ομάδα ακόμα. Βέβαια, στο θέμα ενέργειας είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν, καθώς οι νέοι παίκτες είναι πιο μικροί σε ηλικία, αλλά στο να διαβάζουν τις καταστάσεις είμαστε πίσω σε σχέση με πέρυσι. Και εγώ θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο Βασίλη Θαρρενό, γιατί δεν είναι μόνο η δουλειά που κάνει ως φυσιοθεραπευτής, αλλά κυρίως για το χαμόγελο και τη θετική αύρα που δίνει στην ομάδα. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Αρκαδικό”.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: “Είχαμε πει ότι για να μετράει η νίκη στην Πάτρα πρέπει να μην έχουμε απώλειες εντός έδρας. Το τεχνικό επιτελείο έκανε τρομερή δουλειά στο σκάουτινγκ και ξέραμε ακριβώς πού θα χτυπήσει ο Αρκαδικός. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ενώ μαζί με το καλό ξεκίνημα που κάναμε με τη βοήθεια του κόσμου πήραμε σημαντική διαφορά από την αρχή. Βέβαια, ο κόουτς έχει κάποια παράπονα από εμάς, γιατί στο τέλος χαλαρώσαμε και η διαφορά μειώθηκε. Δεν ικανοποιείται ποτέ κι αυτό μας κάνει καλύτερους. Όσο για τη νίκη, είναι σημαντική και ο κόουτς λέει ότι είναι δουλειά των παικτών. Δεν επαναπαυόμαστε, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και από Δευτέρα (09/11) συνεχίζουμε. Εμείς αφιερώνουμε τη σημερινή (07/11) νίκη στον φυσιοθεραπευτή μας, Βασίλη Θαρρενό, γιατί πάει να προστατέψει την πατρίδα και αύριο (08/11) φεύγει”.

Κληθείς να σχολιάσει την προσωπική απόδοσή του πρόσθεσε: “Τα τελευταία τρία χρόνια είναι περίεργα με τους τραυματισμούς. Μέχρι στιγμής είμαι υγιής. Αλλά όλο αυτό οφείλεται στον προπονητή. Όταν ξέρει τι ζητάει και τι μπορεί να δώσεις εσύ και η συνεργασία είναι άψογη όλη την εβδομάδα θα φανεί και το Σάββατο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…