Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Ανταποκριθήκαμε στην πίεση”

“Ανταποκριθήκαμε στην πίεση”

feldein

feldein

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια σημαντικής βελτίωσης χθες (13/11), στο ΟΑΚΑ, όπου σκόρπισε τη Ζαλγκίρις στους “35 ανέμους” και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα. Οι “πράσινοι” ήταν επιβλητικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, με τους αυτοματισμούς να κάνουν την εμφάνιση του σε αρκετά σημεία του αγώνα και την ενέργεια να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ένας παίκτης, εκ των γηπεδούχων, που ξεχώρισε ήταν ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο Δομινικανός γκαρντ αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς, σε απόδοση, “πράσινους” και ο χθεσινοβραδινός αγώνας δεν ήταν εξαίρεση, έχοντας 15 πόντους με 5/7 τρίποντα (!), 2 ριμπάουντ και ισάριθμα κλεψίματα, σε 26.1 λεπτά συμμετοχής.

Ο 27χρονος μίλησε στο eBasket.gr και αναφέρθηκε στη δική του εμφάνιση και τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, τις αιτίες της ήττας στην Πολωνία αλλά και το τι άλλαξε σε σχέση με τα δύο τελευταία ματς.

“Η ενέργεια είναι ένας τομέας που μας έχει επισημάνει επανειλημμένα ο κόουτς, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες δεν τον έχουμε αποδώσει στο παρκέ, σε υψηλό βαθμό. Αυτό οφείλεται τόσο στα συνεχόμενα ταξίδια όσο και στους τραυματισμούς, που μας αποσυντονίζουν” επεσήμανε αρχικά και συμπλήρωσε, σχετικά με το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας:

“Η κούραση ήταν ένας λόγος της ήττα στην Πολωνία. Το μεγαλύτερο λάθος μας, όμως, ήταν ότι υποτιμήσαμε τη Ζιελόνα Γκόρα και το πληρώσαμε ακριβά. Δεν πρόκειται να ξανακάνουμε το ίδιο σφάλμα, με οποιαδήποτε ομάδα, καθώς -ειδικά- στην Ευρωλίγκα, κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος”.

Τέλος, εξήγησε ότι: “Μετά την ήττα καθίσαμε όλοι μαζί και μιλήσαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε “διακόπτη” και το εφαρμόσαμε. Όταν είσαι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό η πίεση είναι φυσικό επακόλουθο, οφείλουμε να ζήσουμε με αυτό και να το διαχειριστούμε σωστά, ατομικά και συλλογικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…