Κεντρική Basket League Άρης “Ξεκινά μία δύσκολη εβδομάδα”

“Ξεκινά μία δύσκολη εβδομάδα”

aris priftis olimpia galis cup

aris_priftis_olimpia_galis_cupΟ Άρης ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Αρκαδικό και, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Πρίφτης, τούτη η εμφάνιση οφείλεται στον σεβασμό που επέδειξαν οι παίκτες του στην αντίπαλη ομάδα.

Ο 47χρονος τεχνικός, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στη δύσκολη εβδομάδα που αναμένεται για τους “κιτρινόμαυρους“. Οι τελευταίοι, άλλωστε, θα τεθούν, αρχικά, αντιμέτωποι με την Μπουντούτσνοστ (21/10, “Nick Galis Hall”) ενώ, εν συνεχεία, ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (24/10, 21:00, “Nick Galis Hall”).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για την άνοδό του στην Α1. Είχα έρθει και πριν από δύο χρόνια σε αυτό το γήπεδο κι είναι πραγματικά μεταμορφωμένο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και δημιούργησε μια καλή ατμόσφαιρα.

Επρόκειτο για μία πολύ όμορφη εικόνα. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και τους δικούς μας φιλάθλους που για μία ακόμη φορά βρέθηκαν στο πλευρό μας και μας έδωσαν ώθηση με τη φωνή τους.

Εμείς, σήμερα, ήμασταν σοβαροί. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Αρκαδικό και γι’ αυτό εμφανιστήκαμε έτσι. Ο Αρκαδικός στο παιχνίδι με την Κηφισιά παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και, σίγουρα, η πραγματική του εικόνα δεν είναι η σημερινή. Πιστεύω πως χρειάζεται υπομονή και θα έχει πολύ καλή συνέχεια. Εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία.

Για εμάς τελείωσε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και, από αύριο, ξεκινά μία, επίσης, απαιτητική εβδομάδα με τα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Μπουντούτσνοστ και ΠΑΟΚ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πρέπει να έχουμε υπομονή ώστε να έχουμε θετικές βραδιές, όπως η αποψινή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…